Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jót tesz a kapcsolatunknak,...

Jót tesz a kapcsolatunknak, ha heti 1-2 napot külön alszunk?

Figyelt kérdés

Bő 10 hónap együtt alvás után (nálunk), a kedvesem kitalálta, hogy "feldobhatnánk" a kapcsolatunkat. Én nem érzem, hogy annyira unalmas lenne, hogy "fel kellene dobni". Szerinte mindkettőnknek jót tenne, ha heti 1-2 napot nem találkoznánk. (Elég közel lakunk egymáshoz, eddig is heti 7 napot együtt voltunk)

Ha el akart menni haverokkal ide-oda elengedtem, azzal a "feltétellel", hogy akármennyire késő van, jöjjön fel hozzánk, mert vele akarok aludni. Nem volt ebből probléma. Kezdem azt hinni, hogy ez csak olyan lerázós duma. Én 20 L, ő 27.

2010. márc. 6. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Hm nem tudom, de 10 hónap után ezek már problémák, akkor lehet h nem ő a megfelelő társad.. De alkalmazkodni neked is tudni kell, viszont: lehet hogy egy olyan pasi kellene aki szereti azt h ragaszkodsz hozzá (és 27 évesen nem a haverokkal való sörözés jár a fejében).
2010. márc. 6. 16:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy Te sokkal fontosabbnak tartod a párodat, mint a párod Téged...nem bántásból mondom. Nekem két év után semmi jobb dolog nincs annál, minthogy a párommal együtt aludhatok el, és reggel vele ébredhetek (bárcsak mindig igy lehetne:()

A szavaidban én is azt látom, hogy kicsit "megkötöd" a párodat...nálunk sosem volt ilyen hogy "elengedem" vagy nem. Nálunk értékrendek vannak. Ennek ellenére ha a párom menni akar megy...sőt, legtöbbször én bíztatom, hogy hívja már fel valamelyik haverját...1o hónap után lehet, hogy nem kéne ez problémát jelentsen...

beszélj vele

2010. márc. 6. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem jól értem, de azzal akarja "feldobni" a párod a kapcsolatotokat, hogy ne találkozzatok? Ez csak nekem furcsa? :-S

(előző voltam)

2010. márc. 6. 17:01
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

"Elengeded"??

Nem a tulajdonod!!

Meg mi az, hogy nem tudsz nélküle aludni?

ezt már társfüggőségnek hívják és ez bizony kóros.

A pasid helyében én is lazítani próbálnék a szoros hurkon, ha nem végleg elmenekülnék...

28/L

2010. márc. 6. 21:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is "engedd"ezt meg neki,vagy valóban lazítani akar,vagy (ez nem derült ki pontosan)ha a szüleiddel élsz,lehet,h kényelmetlen így a számára.

Mi a párommal 2,5 éve élünk együtt,de tény,hogy amikor úgy hozta az élet,h nem tudtunk együtt lenni pár napot vagy ilyesmi,akkor édesebb volt a találkozás.

Szóval szerintem ne telepedj rá,így a legkönnyebb elveszíteni egy hapsit...Inkább élvezd ki te is azt a pár"szabadnapot" menj el a barátnőiddel vagy hasonlók:)

2010. márc. 7. 23:54
 16/16 anonim ***** válasza:
igen, jot tenne. Valoszinuleg tulsagosan ratelepszel. Egy 27 eves ferfinak szuksege van arra,h mialatt egy kapcsolatban van `szabadnak` erezhesse magat. Ezt ugy ertsd,h tudja,h egyedul is elmehet barhova. Ha mindig vele vagy,akkor elobb-utobb nem fog arra vagyni,h veled lehessen.
2010. márc. 8. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!