Jót tesz a kapcsolatunknak, ha heti 1-2 napot külön alszunk?
Bő 10 hónap együtt alvás után (nálunk), a kedvesem kitalálta, hogy "feldobhatnánk" a kapcsolatunkat. Én nem érzem, hogy annyira unalmas lenne, hogy "fel kellene dobni". Szerinte mindkettőnknek jót tenne, ha heti 1-2 napot nem találkoznánk. (Elég közel lakunk egymáshoz, eddig is heti 7 napot együtt voltunk)
Ha el akart menni haverokkal ide-oda elengedtem, azzal a "feltétellel", hogy akármennyire késő van, jöjjön fel hozzánk, mert vele akarok aludni. Nem volt ebből probléma. Kezdem azt hinni, hogy ez csak olyan lerázós duma. Én 20 L, ő 27.
Lehet, hogy Te sokkal fontosabbnak tartod a párodat, mint a párod Téged...nem bántásból mondom. Nekem két év után semmi jobb dolog nincs annál, minthogy a párommal együtt aludhatok el, és reggel vele ébredhetek (bárcsak mindig igy lehetne:()
A szavaidban én is azt látom, hogy kicsit "megkötöd" a párodat...nálunk sosem volt ilyen hogy "elengedem" vagy nem. Nálunk értékrendek vannak. Ennek ellenére ha a párom menni akar megy...sőt, legtöbbször én bíztatom, hogy hívja már fel valamelyik haverját...1o hónap után lehet, hogy nem kéne ez problémát jelentsen...
beszélj vele
Lehet, hogy nem jól értem, de azzal akarja "feldobni" a párod a kapcsolatotokat, hogy ne találkozzatok? Ez csak nekem furcsa? :-S
(előző voltam)
"Elengeded"??
Nem a tulajdonod!!
Meg mi az, hogy nem tudsz nélküle aludni?
ezt már társfüggőségnek hívják és ez bizony kóros.
A pasid helyében én is lazítani próbálnék a szoros hurkon, ha nem végleg elmenekülnék...
28/L
Szerintem is "engedd"ezt meg neki,vagy valóban lazítani akar,vagy (ez nem derült ki pontosan)ha a szüleiddel élsz,lehet,h kényelmetlen így a számára.
Mi a párommal 2,5 éve élünk együtt,de tény,hogy amikor úgy hozta az élet,h nem tudtunk együtt lenni pár napot vagy ilyesmi,akkor édesebb volt a találkozás.
Szóval szerintem ne telepedj rá,így a legkönnyebb elveszíteni egy hapsit...Inkább élvezd ki te is azt a pár"szabadnapot" menj el a barátnőiddel vagy hasonlók:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!