Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jót tesz a kapcsolatunknak,...

Jót tesz a kapcsolatunknak, ha heti 1-2 napot külön alszunk?

Figyelt kérdés

Bő 10 hónap együtt alvás után (nálunk), a kedvesem kitalálta, hogy "feldobhatnánk" a kapcsolatunkat. Én nem érzem, hogy annyira unalmas lenne, hogy "fel kellene dobni". Szerinte mindkettőnknek jót tenne, ha heti 1-2 napot nem találkoznánk. (Elég közel lakunk egymáshoz, eddig is heti 7 napot együtt voltunk)

Ha el akart menni haverokkal ide-oda elengedtem, azzal a "feltétellel", hogy akármennyire késő van, jöjjön fel hozzánk, mert vele akarok aludni. Nem volt ebből probléma. Kezdem azt hinni, hogy ez csak olyan lerázós duma. Én 20 L, ő 27.

2010. márc. 6. 16:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, lehet ő meg egyedül piheni ki igazán magát, vagy néha szüksége van privátéletre. mi a férjemmel külön szobában alszunk általában, néha együtt, az nagyon jó, de minden nap nem bírnám ki :) különbözőek vagyunk, lehet ő is ilyen mint én :)
2010. márc. 6. 16:11
 2/16 A kérdező kommentje:

De eddig is volt privát élete, csak annyi, hogy éjjel együtt aludtunk. Én nem tudok nélküle aludni, és eddig úgy tudtam ő sem nélkülem.

Nem értem, ha szeret miért akarja, hogy "ne találkozzunk" 2 napig.

Ha otthon akarna aludni a saját ágyába, attól még a délutánt együtt tölthetnénk.

2010. márc. 6. 16:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
te tudod, sztem attól, hogy együtt jártok, nem feltétlen kell minden nap találkozni. a legrövidebb út egymás megunása felé...ráértek, ha már házasok lesztek, vagy együtt éltek :)
2010. márc. 6. 16:17
 4/16 A kérdező kommentje:

A 2 éves kapcsolatom (ami előtte volt) pont azért lett vége, mert az ex szerint ne találkozzunk minden nap. Ő is elment a barátaival, és én is. Megcsalt, én meg ráuntam arra, hogy egy héten 2-3 órát találkoztunk, amúgy meg interneten kommunikáltunk.

Nem akarom, hogy vele is ez legyen.

2010. márc. 6. 16:20
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Én is úgy látom, hogy "lazítani" akar a kapcsolaton. Az is terhes lehet neki, hogy "akármilyen későn is" le kell jelentkeznie nálad. És hát ott aludni veled. Lehet, hogy emiatt a haverok cikizik. Próbáld meg elengedni kicsit, mi sül ki belőle.
2010. márc. 6. 16:26
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Amit csinalsz az a leggyorsabb ut az elveszteshez! Ha meg akar csalni, megteszi akar mikor. Nekem volt egy ilyen csajom es annyira fojtva ereztem magam, hogy ugraltam oromomben amikor otthagytam...
2010. márc. 6. 16:28
 7/16 A kérdező kommentje:
Ha elmegy szombat d.u. 4kor sörözni a haverjaival, és mindenki 10-11 körül lelép, akkor miért lenne ciki, hogy ő nem 2 utcával odébb megy hanem hozzánk jön? (Azaz egy buszmegállóval előbb száll le!)
2010. márc. 6. 16:28
 8/16 anonim ***** válasza:
68%

"A 2 éves kapcsolatom (ami előtte volt) pont azért lett vége, mert az ex szerint ne találkozzunk minden nap."

látod...ne kövesd el kétszer ugyanazt a hibát! gondolkozz el, nem telepszel kicsit túlzottan rá a pasijaidra? nekem úgy tűnik, igen.

2010. márc. 6. 16:30
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
jameg eleve, mi az, hogy elengedem? meg feltétellel? nem vagy az anyja, még a felesége se, hogy gondolod ezt?
2010. márc. 6. 16:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Elengeded, de kedves vagy. Lehet, hogy ez miatt a kötelék miatt akar külön lenni tőled, nem gondolod?
2010. márc. 6. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!