Igazuk van a szüleimnek?
Tehát most végeztem az iskolával,meglett az érettségi,itt a városba ahol lakunk biztos jólfizető meló várna ami nem érdekel,ellenben Pesten megkaptam egy munkát ami nagyon is érdekel és ott szeretnék dolgozni.Anyáméknak ezt elmondtam,hát most tajtékzik mind a 2.... nem értik hogy nem izgat ha 10-20ezerrel többet kapnék azért a melóért.Mind a 2 nagyon jólfizető lenne,csak az egyik érdekel a másik nem + boldogabb lennék ha azt csinálhatnám amit akarok.....és ha ehhez a fővárosba kell menni akkor oké :D elhiszem hogy féltenek de megmondtam nekik hogy csak közöltem a tényt nem a véleményüket kértem :D
19/f
Büdös nyúl fogta meg a dolog lényegét, a szüleid sempontjából a munka csak a fedőstory, nyilván nem akarák hogy leválj róluk és ha helyben van munkád ez be sem következik. Én megszavazom a bizalmat hogy nem modell vagy striptízbárba mennél :) És igen, teljes joggal féltenek Bp-n de ezzel egy kicsit el is árulják magukat: nem tartanak életképesnek, önállónak, ami egyben azt is jelenti hogy a nevelésük némileg kudarcot valluk maguk számára. Én egyébként azért választanám a Bp-i munkát mert itt jelentősen több lehetőslged van előrelépni. Ha azt megunod vagy összeszedsz pár év munkatapasztalatot, egy kis szemfülességgel bármikor válthastz egy annál is jobbra, Nem tudom mi ez a vidék, de úgy nagy általánosságban vidéken elég behatároltak a lehetőségek. Egy valami miatt kár hogy nem kezelnek egynrangú partnerként és nem állnak melléd a bp-i ügyben: 2 hónapra elegendő spórolt pénz nagy dolog, ezt elismerem, de jóval nagyobb nyugalomban érezheted magad ha mondjuk fél évre való megtakarított pénzed van amivel ki vagy párnázva.
Itt egy jó cikk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!