Mivan velem? Kezdek megőrülni!
Egyre elviselhetetlenebb vagyok.már ott tartunk, hogy rámegy a házasságom is lassan.
Van egy 2,5 hónapos fiunk és egy 21 hónapos lányom. Nem mondom hogy könnyű de bírható. Az a problémám hogy a férjemmel már szinte minden nap veszekszek. Van hogy ok nélkül. Ma pl azért diliztem mert hétvégén kitört az ajtóból az üveg és csak holnap tudjuk elvinni addig nincs ajtó a gyerekszobán épp akkor jött haza amikor altattam vissza a fiunkat és ő megébredt rá erre azt vágtam a fejéhez hogy milyen férfi hogy nem tudja máshova vinni ( a városba nincs más üveges) nagyon csúnya dolgokat vágok a fejéhez ok nélkül.
Amikor nem veszekszünk néha flegmán beszélek vele. Amikor a fiam nem alszik vissza csak nyűglődik és sír erélyesebb hangnemben mondom a magamét pl miért nem tudsz már aludni stb. A lányomnak is erélyesebben szólok ha valamit nem úgy csinál ahogy kell. Eléggé megviselt a szülés és hogy nem tudtam szoptatni.
A férjemet szeretem nem akarom elveszíteni de nagyon teszek azért hogy így legyen.
Hova fordulhatnèk mi lehet a probléma? Már utálom magam ahogy viselkedek. Egèsz nap egyedül vagyok a gyerekekkel senki nincs akivel összejárnék beszélgetnék.
Szükséged lenne egyéni, személyes figyelemre. Pszichoterápiával tudnak segíteni. Én más probléma miatt kerestem pszichológust, és csoportos segítő körbe jártam, de az egész életemnek adott egy új irányt. Csak ajánlani tudom, hidd el, megéri rászánni az időt, energiát, pénzt. Szakíts heti-két heti 1-2 órát magadra, és menj el és foglalkozz a lelkeddel! A legjobb befektetés az egész családnak egy kiegyensúlyozott édesanya! N31
ui: Melyik városban élsz? Két gyerekkel leszek itthon én is (még pocakban az egyik), esetleg ismerkedhetnénk...
Én is azt javaslom, hogy mondd el ezt így neki...
Te érzed, hogy mennyire komoly a helyzet, de lehet, hogy egy pszichológus sokat tudna segíteni (akkor is segít, ha nincs komoly gond, Amerikában szinte mindenki jár, mert az önismeret nagyon sokat segít a hétköznapokban).
Az a fura hogy éjjel alszom. Kb 10 körül fekszem le max fél 11-re alszom és reggel 6-7 között kelek.
Én györ-moson-sopron megyében lakom.
Szia
Ez lehet szülés utáni depresszió, érdemes utánaolvasnod. Erről nem te tehetsz, de rámehet a családi béke, így valóban érdemes szakemberrel beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!