Mit szólnátok hozzá, ha a párotok tartaná a kapcsolatot az exével?
Nem olvastam minden választ, csak azt, hogy ti most házasok vagytok és babátok is lesz. Először is gratulálok nektek, másodszor pedig természetesen lehet technikázni, latolgatni de elég nagy a világ ahhoz , hogy az ex máshol keresse meg az igaz barátját és ne más férje legyen az, aki mellesleg a volt barátja!
Úgy gondolom helyes volt a párod részéről elutasítani de úgy látom a kis hölgy próbálgatja a vonzerejét mert nem ért a szóból. Én megkérdezném tőle, hogy mit nem ért a férjed elutasító válaszából. Szóval lehet, hogy én a kevésbé türelmes fajtából vagyok de a család az család. Veszteni valója neki nincs szingli, bármi beleférhet, max. nem jön be. De nektek van.
Hát, én nem tudom... az én párom is feljárkált a volt nőjéhez (kb. 4-5 évig voltak együtt), azon a címen, hogy beszélgetnek, mert barátok maradtak... aztán fél év után (amikor már együtt voltunk) friss képeket találtam a telefonjában a volt nőjéről, ahogy egy franciaágyon fekszik... el tudod képzelni, milyen rosszul esett :( Ráadásul az, hogy véletlenül találtam, mert csak ritkán kérem kölcsön a telóját (az enyémen nincs fényképező)...
Utána még másfél évig voltunk együtt. Igazából emiatt szakítottam vele, nem tudtam túltenni magam rajta, hogy egy másik nőhöz jár fel "beszélgetni"...
:((
Remélem, nálatok nem erről van szó, de én azóta írtózok az exektől... a sajátjaimmal sem tartom a kapcsolatot.
Az én párom tartja a kapcsolatot a volt feleségével. Vannak közös gyerekek, bár már felnőttek. A válás után 2-3 évig nem nagyon kommunikáltak, de aztán lehiggadtak, megbeszélték a dolgokat. Nem mondom, hogy napi szinten, de kapcsolatban vannak, pontosabban vagyunk. Mert közösen (a férjem, a gyerekeink, én) fel szoktuk köszönteni pl. szülinapont, a karácsony másnapot pedig "összesítve" tartjuk. Fiatalabb koromban azt hiszem, zavart volna. Mivel már jó 20 éve vagyunk együtt, nem zavar, örülök a nagy családnak. Szerintem ehhez meg kell élni bizonyos kort, és időt együtt.
Ettől függetlenül nem kellene nagyon aggódnod. Szerintem a férjed valóban csak emberi kapcsolatot ápol a volt feleséggel. Hiszen egy évtizedig együtt voltak, biztosan vannak szép közös emlékek is, nem csak rosszak. Esetleg próbálj meg te is részt venni ebben az alkalmankénti eszmecserében, akár úgy, hogy a férjeddel közösen olvassátok, írjátok a levelet. Hidd el, sokkal jobb, mint önmagadat hergelni bele valamibe, ami valószínűleg nincs is:)
Ne , haragudj kedves előttem szóló de az a helyzet amit te írtál és amit a kérdező írt, teljesen más.
Különben is, ha a volt párja azt kéri ,hogy ne tartsák a kapcsolatot akkor miért nem tartja azt tiszteletben az ex? Vagy lassú víz partot mos? Vagy most, hogy terhes a feleség , majd megmutatja ki a bombanő?
Persze, csupa ártatlanságból ékelődik az ex egy házaspár életébe? Ugyanmár!!!! Ez nem a mese kategória!!!
Elég nagy a világ és vagyunk egypáran, hogy ismerkedjünk!Ami volt az volt, és mivel nincsenek jogi kötelezettségek amiértis kellene tartani a kapcsolatot egymással, csakis érzelmileg motíválhatják egymást!
Ez van! Én tudom, hogy mit tennék!
Én mindig féltékeny vagyok valamennyire, de az én barátom tényleg tartja az exével a kapcsolatot. Ír a névnapjára, szülinapjára, szilveszterkor, de gondolom, nem véletlenül zárták le ők egy év után azt a kapcsolatot és nem véletlenül vagyunk mi együtt több, mint öt éve.
Más lányokkal is haverkodik, főleg lány barátai vannak, de ha mindenkire féltékeny lennék, már rég gyomorfekélyem lenne.
Nem mondom, hogy ne aggódj, mert én sem tudnék nem aggódni, de fel a fejjel, ez még nem a világvége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!