Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Mit szólnátok hozzá, ha a párotok tartaná a kapcsolatot az exével?

Figyelt kérdés
Csak egy pár e-mailt váltottak, de a csaj szeretne a barátja maradni, amit ő ugyan finoman elutasított, de azért hosszú leveleket írnak egymásnak arról, hogy hogyan alakult az életük,stb. Van okom féltékenynek lenni?
2010. márc. 5. 13:00
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
66%
Szerintem semmi okod a féltékenykedésre.Csupán kíváncsiak mind ketten h. hogyan alakult a másik élete,ebben semmi nincs szeritem.
2010. márc. 5. 13:07
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem esne jól.
2010. márc. 5. 13:08
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Volt feleségről van szó? Több éves kapcsolatról? Bár abból a szempontból mindegy, ha lezárt egy fejezetet és új életet kezdett, ennek semmi helye... feléd tiszteletlen szerintem még akkor is, ha esetleg érzelmileg ez a kapcsolattartás nem jelent semmit számára. Ugyanakkor ha semmi nem jelentene, miért írna hosszú leveleket..... valami bűzlik Dániában. Szerintem ne hagyd! Ha annyira levelezhetnéke van, miért hagyta el? Ő már veled ossza meg az érzéseit és gondolatait, ne az ex-szel.
2010. márc. 5. 13:08
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Attól függ... ismerni kellene a részleteket, hogy meg lehessen mondani, van-e okod féltékenynek lenned. Hány évesek vagytok, mennyi ideig volt a másik lánnyal, mióta van veled. Együtt éltek-e, van-e gyerekük, esetleg első szerelem volt-e. Van-e olyan dolog (munkahely, iskola, közös barátok, stb.) ami még összeköti őket. Miért szakítottak, mennyi idő telt el a 2 kapcsolat között. Ha ezekre válaszolsz, egyből kiderül, van-e okod féltékenykedni :)
2010. márc. 5. 13:09
 5/21 anonim ***** válasza:
58%
megmutatta Neked azt a levelet, vagy belenéztél? előbbi esetben semmi okod a féltékenységre, utóbbiban Téged nem minősítelek, de akkor sem sok van :) én is kíváncsi vagyok az exeim sorsára, férjem is az övéire, nincs abban semmi.
2010. márc. 5. 13:12
 6/21 anonim ***** válasza:
91%
Engem iszonyúan zavarna
2010. márc. 5. 13:13
 7/21 anonim ***** válasza:
80%

Első blikkre én is azt mondom,hogy nincs okod a féltékenységre,én is jó viszonyban vagyok a volt barátaimmal,minden hátsó szándék nélkül.

Ha megbízol a srácban,nincs okod aggodalomra.

2010. márc. 5. 13:14
 8/21 anonim ***** válasza:
76%

A párját az ember a múltjával együtt kapja. Szerintem nagyon önző dolog beleszólni, kivel barátkozhat, kivel nem. Úgysem tudod befolyásolni a dolgot, ha meg akar csalni, megteszi (tök mindegy, hogy régivel vagy újjal), ha el akar hagyni, megteszi. Ha maradni akar, viszont marad, de egy féltékeny hisztérikát senki nem bír hosszú távon elviselni.

Egybként meg ha van okod féltékenykedni, az már gáz, de akkor jobb minél előbb szakítani. Ha meg nincs okod, mégis féltékeny vagy, az nagyfokú önbizalomhiányra utal. Ezt meg nem biztos, hogy érdemes kivetíteni a partnerre, mert ez a te bajod, neked kell megoldani.

2010. márc. 5. 13:22
 9/21 A kérdező kommentje:
a lány hagyta ott őt 2 évvel ezelőtt 11 év után! Mi másfél éve vagyunk együtt és már házasok vagyunk és babát is várok. A csaj nyomol egy kicsit én úgy érzem, pedig neki is van pasija , hiszen az uj pasiért hagyta ott a páromat és állítólag nagyon boldog vele, csak nem éreti h miért ne lehetne még barátság közöttük. a hosszu levelekben annyi volt, h leírták mi történt velünk, a csaj nosztalgiázott egy kicsit, érdeklődött, a párom meg válaszolt a kérdeseire, de ő nem kérdezett semmit a csajról. A párom annyit elmondott, h írt neki a csaj, de azt nem mondta, h barátságot akar, véletlenül láttam meg az emailt.Ennek ellenére finoman visszautasította a barátságot, de sztem a csaj nem értette meg, mert továbbra is írt hosszu leveleket magáról, meg hogy majd őt is eljegyzik nemsorára!!!???Ez olyan hülyeség, az ember nem dicsekszik olyannal ami még meg sem történt, sztem egyszerűen nem akart lemaradni a férjem mögött, aki azóta megnősült és baba is lesz.
2010. márc. 5. 13:26
 10/21 A kérdező kommentje:
13:22-esnek: igazad van, lehet h tényleg az én önbizalmammal van gond és azt kell helyre hozni, de olyan nehéz. És eddig nem volt olyan pasim ,aki tartotta volna a kapcsolatot a volt nőjével, pedig őt 11 év alatt nem vette el, engem meg 1 év után elvett és babát is terveztünk. Tényleg rendbe kéne tennem az önbizalmam.
2010. márc. 5. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!