Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 5 éven belül nem tervezek...

5 éven belül nem tervezek gyereket, de így se tudom, merjek-e? Milyen világban nő fel?

Figyelt kérdés
Vagy majd ő gondolkodhat ezen a kérdésen, hogy lesz-e élhető Föld, illetve mikor és mennyi időre merje kiengedni, ha elrabolhatják, egyre alacsonyabb lesz a közbiztonság?
2015. júl. 16. 09:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
58%

Ha szülsz gyereket, ne ilyen mentalitással tedd.

Belém is azt nevelték anyámék, hogy a világ szörnyű hely, én meg el is hittem. Felnőtt fejjel jutottam el arra a szintre, amire a többiek gyerekkorban, hogy "kinyitom a számat és vagy segítenek, vagy nem". Nem tudom, érthető-e, de csomó embert bem engedtem közel magamhoz, mert "biztos bántani fognak".

2015. júl. 16. 13:31
 22/23 A kérdező kommentje:

#20 köszönöm

Nem hirtelen világvégére gondolok, csak néha belegondolok, hová tartunk. Nem fogom ezt többször elmondani, értelmetlen ennyiszer már, aki akar, az úgy is kifordítja, mit is gondolok,jobban tudja, mint én, azt is, hogy egész életemet egy szobába zárva és netezve töltöttem ... :-D

Utolsó, nem, nem nevelném így, tapasztaltam én is, amit nem úgy tennék, mint szüleim. (Nem, nem ők keltették bennem a kérdésben leírt gondolatot, szóba se jött.)

2015. júl. 16. 17:04
 23/23 anonim ***** válasza:

De kérdező, áruld már el, "merre tartunk"????

Mi tűnik rosszabbnak, mint 20, 40, 60, 70 éve???

2015. júl. 17. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!