Egyedülállóként lehet a mai világban gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
Egyáltalán azok akik egyedül vállalnak gyereket azok hogy "hozzák össze" ? Mármint csak lefekszenek egy ismeretlen férfival; vagy esetleg megbeszélik egy ismerőssel, hogy "csináljon neki gyereket" ; vagy elmennek spermabankba vagy hogy?
Tudom ez buta kérdés, de el vagyok keseredve, hogy egyáltalán nem sikerül párkapcsolatot kialakítanom, és szeretném tudni hogy hogyan működik ez a való életben...
2010. jan. 26. 18:18
1/20 anonim válasza:
Ha csak gyerek kell, az régen rossz. Az lenne a normális, ha attól a férfitól akarnál gyereket, akit szeretsz.
2/20 anonim válasza:
Egyébként a legtöbb egyedülálló anya azért így él, mert elhagyta a pasija. Ezt azért ne akard :(
3/20 anonim válasza:
Gondolom én,elmegy valami spermabankba,és keres egy spermadonort magának.Szerintem így megy.Egyébként szerintem inkább maradj egyedül életed végéig,minthogy szülj egy gyereket a vakvilágba,és apa nélkül neveld fel.Kevesebb Szex,és más semmit kéne nézni...
4/20 anonim válasza:
nekem volt egy ismerősöm aki gyereket akart és volt egy olyan pasija akivel csak szexelt havonta párszor. na ő lett a gyerek apja. ami persze csak úgy "véletlenül" becsúszott. de nem is éltek soha együtt, de a pasi felvállalta a gyereket.
5/20 anonim válasza:
Spermabankban azt hiszem meg lehet oldani. De nem tudom, Magyarországon ennek milyen vonzatai vannak, szerintem azért ez nem teljesen egyszerű. Illetve vannak, akik tényleg összefekszenek valakivel, hogy legyen gyerekük. De tényleg ne akard ezt magadnak, én egyedül nevelem a gyerekem a születése óta (na nem direktből alakult így) és hidd el, nem egyszerű. Nekem nincs olyan nap, hogy ne fordulna meg a fejemben, hogy ez vagy az mennyivel könnyebb azoknak, akik párkapcsolatban élnek és úgy nevelnek gyereket.
6/20 anonim válasza:
nekem az egyik legjobb barátom meleg. megbeszéltük, hogy 5 év múlva, ha nem lesz senkim, akkor összehozunk egy gyereket. ő meg tudja teremteni az anyagi hátteret, nagyon jó szakmája van. persze nem élnénk együtt, úgy nevelnénk, mint a külön élő szülők, azzal szemben, hogy mi barátok vagyunk, és sose veszekszünk. a gyerek az idő nagy részében nálam lenne, de gyakran jönnénk-mennénk együtt, elviheti hétvégére, nyaralni, szóval ahogy az elvált apukák vannak ezzel. így mindenkinek lesz gyereke, és a gyereknek is lesznek szülei, akik ugyan nem élnek együtt, de nagyon szeretik őt, és szeretik egymást is, ha nem is úgy, ahogy a hagyományos szülők szokták.
7/20 anonim válasza:
Előző: B@szd ki, te nem vagy normális! Hogy jut eszedbe ilyesmi? Minden gyereknek normális családi mintát kellene látnia, együtt élő szülőkkel. Még is, mit fogtok a szerencsétlen gyereknek mondani, ha nagyobb lesz? Apád a pasikat szereti, éppen csak megkúrta anyádat, mert gyereket akart?
8/20 anonim válasza:
Magyarországon mesterséges úton egyedülálló nő semmilyen körülmények közt nem vállalhat gyereket.Hangsúlyozom,MESTERSÉGES úton..
egyelőre.....
9/20 anonim válasza:
Nekem tetszik, amit a 18:36os írt, sztem az a gyerek kategóriákkal jobb helyzetben lenne, mint egy átlagos elvált családban egy gyerek.
10/20 anonim válasza:
18.36. sajnos sok az ilyen beteg agyú,reméljük kinövöd 5év alatt a havereddel együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!