17 éves vagyok, és fennáll a terhesség veszélye. Ha tényleg az vagyok, hogyan mondjam el a szüleimnek?
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de anyuéknak még nem is mondtam el, mert sajnos csak hetente-kéthetente tudunk találkozni a barátommal, így még nem tartottam fontosnak beavatni a szüleimet is. Viszont két hete találkoztunk és lefeküdtünk. Először használtunk gumit, de nem volt több nálunk, így beleegyeztem én is, hogy a következő megszakításosan legyen.
Most nagyon félek, hogy baj van, mert késik a mensim, és az aktus után 8 nappal kis vérzést tapasztaltam, ami kísértetiesen hasonlított arra, amit a beágyazódási vérzésről olvastam.
Ha tényleg terhes vagyok, hogyan mondjam el a szüleimnek?
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Amikor a kis vérzést tapasztaltam, utána csináltam egy tesztet, ami negatív lett, de az inkább ilyen hamis nyugalom volt, mert akkor még nem telt el 2 hét az aktus óta és a mensimnek sem kellett még megjönnie akkor. Viszont most 2 napja késik, ami máskor is megtörtént már, csak most persze szétidegeskedem a fejem. Szóval holnap első dolgom lesz tesztet csinálni.
Mondd, hogy felneveled!
Az ilyeneknek még az hiányzik...
Lehet. De az idegesség a tesztet falsá teszi. Szóval nyugodj meg. S majd csak 4-5 nap múlva csinálj tesztet.
Az eredményt oszd meg velünk is.
Kérdező (#14) kicsi a valószínűsége a terhességnek a negatív teszt mellett. Mindamellett tényleg érdemes megismételni 1 hét múlva, ha addig sem jönne meg. (egyébként fiziológiásan is marad ki időnként 1-1 menstruáció a nők nagy részénél, a stressz meg erre jól rá is tud tenni)
De ha nincs türelmed, elmehetsz nőgyógyászhoz is, a hüvelyi UH 100%-ban eldönti a kérdést...
Tegnap voltam nőgyógyásznál, és azt mondta, hogy nem lát se terhességet, se semmi más problémát. Felírt Norcolutot, hogy az majd meghozza.
Egy kő esett le a szívemről, hogy nem vagyok terhes, remélem más problémám sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!