Mit csináljak most? Igaza van a fiamnak, de ne így oldjuk meg!
A gyerek pszichológus nem rossz ötlet, mert a fiad pofonja max. tüneti kezelésnek volt jó. Szerintem vidd el a gyereket! DE olvastam a témában valamennyit, és sajnos az az igazság, hogy a gyereken ált. az egész család problémái csapódnak le, tehát a pszichológusnak igazából az egész családot kellene kezelnie.
És mint mondtam, a gyerek átveszi a szülője attitűdjét a nagyszülőkhöz. Ez a mi családunkban is látható: Anyukám segítette mindig a szüleit, akiket én gyerekkoromtól fogva imádok, szeretetteljes a kapcsolat - keresztanyám (nagynéném) meg nem foglalkozott velük, ha mégis akkor lenézte, kritizálta őket, unokatesóm olyan is lett :S és távolságtartó velük a viszonya, ahogy az anyjának is.
Úgyhogy a lányoddal is lehet a baj...
Nos...
Jómagam teljesen ellenzem a gyerek verését, lévén engem is így fegyelmeztek. Az más tészta, hogy az én rosszaságom kimerült az evőeszköz leejtésében. Azonban be kell látnom, hogy az unokád rendkívül szemtelen, nem tisztel. És minden bizonnyal a fiaddal is így viselkedett volna, ha már előtte mondott ilyet rád. És bizony megérdemelte a pofont. Ha az anyját k*rvázza... Hát ne haragudj, de neki milyen szülei vannak? Szerintem hívd el magadhoz őket, meg a fiadat is...
A párod meg... megérdemelte!
Köszönöm az érdeklődést. A vejem jött az unokáimért, és már az ajtóban megkifogásolta, hogy miért verjük a gyereket. Elmagyaráztam neki, hogy itthon és az iskolában is hasonlóak a gondok.Azt mondta, hogy egy igazi férfi ilyen, és nem egy csöndes kis k*csög.
Nem értettünk egyet. A fiam mellém állt megint és kiosztotta a vejemet.Nem volt semmi agresszivitás kettőjük között, gondolom egy férfivel szemben már nincs túl nagy szája.
Igazatok volt ki kell állnom magamért. A lányom nem bír a gyerekeivel, de én egyre inkább próbálom nevelni őket. Holott tudom nem az én feladatom lenne. A fiam visszaköltözött a saját otthonába.A párommal megszakítottam a kapcsolatot, de ebbe nem tud belenyugodni azóta kétszer már keresett, de nem merek szólni a fiamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!