Mit csináljak most? Igaza van a fiamnak, de ne így oldjuk
meg!
Figyelt kérdés
A 28 éves fiam hazaköltözött három hétre, még a lakását felújítják. Az unokáim és a lányom velem élnek. A nagyobbik unokám szemtelen gyerek (10 éves fiú)és mikor ebédeltünk azt mondta, hogy mama ez a kaja szar, és lehülyézett. A fiam átnyúlt az asztalom és egy pofont adott a gyereknek. A gyerek azóta velem nem szemtelen. A másik bajom, hogy az új párom néha agresszív velem, és ezt a fiam nem tolerálja. A párom ittasan durván szólt a fiam neki csapta a konyha szekrénynek. Hogy mondjam a fiamnak, hogy ez nem megoldás.
Miért nem megoldás? Egy agressziv alkoholistát a lehető legjobb módszer egy kúrvanagy pofonnal vagy lökéssel leállitani.
2010. márc. 3. 22:22
2/46 anonim válasza:
Megoldasnak nem megoldas,de azt sem lehet,hogy egy 10 éves gyerek lehulyéz,és a parod agressziv veled!Neked kell elsosorban megvédeni magadat,mind2vel szemben,és a fiad pedig kérdezze meg az unokadtol és a parodtol,hogy mégis mi a problema,hogy igy viselkednek veled szemben,mielott pfozkodik,vagy lokdosodik!
2010. márc. 3. 22:23
3/46 anonim válasza:
Nemáááááááááááááá!Jól tette,hogy megvétte az édesanyját!Adtám volna neki olyat.......Nehogymár még leszidd.A gyerekért igen...de egy alkoholistáért.........
2010. márc. 3. 22:24
4/46 anonim válasza:
Az első írónak igaza van.Akkor szerinted mi a megoldás? A 10 éves gyerek továbbra is hülyézzen,és ócsárolja azt amit elé raksz?A párod továbbra is megüssön mert éppen ivott?Jól tette a fiad,hogy rendet rakott..Én személy szerint már rég nyakon csaptam volna az unokámat ha ilyen lenne..
2010. márc. 3. 22:24
5/46 anonim válasza:
Mondjuk egyértelmű,hogy egy részeg miért köt bele szerintem.Nem kell még kérdezgetni.....
2010. márc. 3. 22:25
6/46 anonim válasza:
Azért a gyerekkel máshogy is meglehet értetni.Nem arconcsapni.
2010. márc. 3. 22:26
7/46 anonim válasza:
Bocs,hogy ezt mondom,de remélem a kérdést te sem gondoltad komolyan.A gyerek megérdemelte a pofont.Igaz én sosem ütöttem meg a gyerekem,de nem is fordult még elő soha,hogy lehülyézett és szarozta a kaját.Az nem megoldás,hogy elnézed neki,mert így semmi tisztelet nem lesz benne irántad.Ez nem azt jelenti,hogy ne szeresd,távolról sem ezt jelenti,de a tisztelet a minimum,amit megérdemelsz tőle!
A párodról jelenleg nem tudok szalonképesen írni,röviden annyi,hogy a fiad még kesztyüs kézzel bánt vele,ahhoz képest,amit tőlem kapott volna.Most kapj észbe,mielött péppé ver a férjed és benne leszel a hírekben.
2010. márc. 3. 22:28
8/46 anonim válasza:
Jó fej lehet a fiad...de tényleg...eléggé tisztelhet téged. Gyereket nevelni is tud( nem ez a végtelen liberális baromság-módszer). A párod meg elég nagy barom, erre mit lehet mondani... A megoldás ez. Ha tudsz valamilyen más alternatívát, írd le
2010. márc. 3. 22:28
9/46 anonim válasza:
A 10 éves gyerek pofonvágásával csak annyit ért el, hogy ezentúl csak magában fogja lehülyézni a mamát. Aztán majd ha nagy lesz, a nagybácsi meg öreg, lehet hogy ő veri majd a nagybácsit... és akkor a fiad nem szólhat egy qrva szót sem, mert ő tanította agresszióra a gyereket.
A fiad elég problémás, ha 28 éves felnőtt ember létére csak agresszióval tudja nyomatékosítani az igazát. Az ilyen szánalmas, gyenge emberekre jellemző kizárólag, lesz még gondja az életben, nem lehet mindenkit felpofozni, aki nem úgy viselkedik, ahogy elvárjuk tőle.
2010. márc. 3. 22:30
10/46 anonim válasza:
22:30 ezt közöld a férfival is,aki veri a kérdezőt részegen. :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!