Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a helyzetben mit tehetne...

Ebben a helyzetben mit tehetnek a szülők? Mindenképpen hátat fordítanak valamelyik gyereküknek?

Figyelt kérdés

4 testvér van, a legidősebb egyetem alatt terhes lett. A barátja elhagyja, hazaköltözik. A baba megszületik, és onnantól kezdődnek a bajok. A többi 3 gyerek nehezen viseli a babát, az éjszakai sírást, hogy ha alszik akkor csendben kell lenni.

A lány 22 éves, a kisebbek 19, 17 és 17 évesek. A baba 4 hónapos.

A gyerekeknek nem kell részt venniük a baba ellátásában, nem kell vigyázni rá, pelenkázni, semmi ilyen.

Mit lehet ilyenkor tenni?

2015. júl. 1. 20:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
55%
mert a legtöbb tini környezetében nincsenek csecsemők életvitel szerűen...
2015. júl. 2. 15:42
 32/33 anonim ***** válasza:
49%
Hát figyelj, én ha nem fekszem le éjfél előtt pár napig, olyan fejfájásom lesz, hogy mozogni alig bírok. Orvos nem talál semmit, aludjak rendesen oszt csá, aszpirin nem hat. Szóval simán előfordulhat, de inkább az, hogy az általános egészügyi állapota leromlik, rossz jegyek, rossz kedv, rossz viselkedés stb. Nézz már rá a szülőkre! Saját maguk vallják be, hogy teljesen tropára mennek a kritikus 1-2-3 év alatt!
2015. júl. 2. 15:44
 33/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igazából gyakorlati tanácsot szerettem volna, de azt keveset kaptam.

A füldugót kipróbáljuk.

Nem kell néma csendben lenni, de ha átjön hozzájuk 3-4 barátjuk akkor néha hangosak tudnak lenni.

Anyagilag sehogy sem érinti őket a dolog.

Külön szobája van mindenkinek. Még azon gondolkozunk, hogy átcseréljük a szobákat úgy, hogy mi leszünk a férjemmel a baba mellett, de még nem sikerült megegyezni hogy kinek melyik legyen a szobája.

Lehet, hogy tényleg a nagyobb figyelem a bajuk egyébként. Erre próbálunk jobban figyelni.

A lány természetesen levelezőn tanul tovább, nem nappalin. Az apa szülei is segítenek anyagilag is és vigyáznak is a babaára, ha kell - de eddig nem nagyon kellett, csak 3 vizsga alatt.

Az apa azt mondta, nem akarta igazán a gyereket, csak a szülei nyomásának engedett. Ő már 28 éves, van 2 idősebb testvére de még nem volt unoka.

2015. júl. 2. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!