Most mit tegyek? Én ezt nem értem, annyira félek.
17 éves lány vagyok, a barátom 20 éves. 4 hónapja vagyunk együtt.
Előtte volt egy kapcsolatom... ahol is bele szerettem a srácba, az a srác volt az első szerelmem, és megcsalt. A fiú idősebb volt nálam, eljárt bulizni a tudtom nélkül, megbíztam benne, de a buliban csalt meg egy lánnyal és össze is jöttek, ezt késöbb be is vallotta,nagyon összetörtem.
Aztánamikor már kihevertem és tulléptem rajta összejöttem a mostani barátommal.
Nagyon jol megvagyunk, megértjük egymást, de előtte Ő is nagy bulizós volt, de amikor összejöttünk ez megszünt, mert szeret.
De ma felhozodott, hogy Őt elhívta egy régi spanja, akit énis ismerek bulizni pénteken.
És a barátom kérdezte, hogy megyek-e
Mondom, hogy nem mert engem ugysem engednek el. A bibi pont ez, hogy sehova nem mehetek bulizni, és nem is alhatunk itt-ott egymásnál sem.
És nagyon fájt ez az egész...amikor megtudtam, hogy bulizni megy... nem akarom hogy ujra összetörjenek, az lebeg a szemem előtt hogy szétszakad a szívem, mert őrülten szeretem, és belehalok ha megcsal.
És én nem akarom magamhoz kötni, de Ő is magához köt engem, és engem nagyon zavar, hogy Ő elmegy bulizni.
Mert igen féltékeny vagyok, és az előző barátomban is megbiztam, de azis összetört, ezt még 1x nem élném túl.
És ezen ma össze is kaptunk.
És mondta ma a barátom, hogy neki kevés az az idő amit együtt vagyunk, hogy csak délelőttől este 6ig vagyunk együtt szombaton, és Ő szeretne éjszakába nyúló progit...mert szeret és több időt akar velem lenni.
De nekem ez ugy jön le, hogy nélkülem akar élni... vagy le akar rázni... vagy én ezt nem értem, ezt is sírva irom le...mert tudom vicces de fáj. Légyszives mondjátok meg mit tegyek, adjatok tanácsot.
Nekem ebből az jön le, hogy
Hat akkor a kovetkezo a teendo:
1:nincs valami buszjarat?Vagy ha nem laktok messze, o gyalog hazakiserhetne.
2:lehetne azt csinalni, hogy mondjuk szombat delelott nem vagy vele, hanem tanulsz, vagy segitesz otthon, es csak delutan talalkoznatok, aztan este elmennetek egyutt valahova.Vagy ha penteken akarsz menni, akkor mondjuk delutan atmenne, 6 ora fele,aztan este buliznatok es akkor szombaton megint csak kevesebbet lennetek egyutt-delutan.Amugy hetkoznap nem szoktatok talalkozni?
3:Mondd meg a szuleidnek, hogy viszel magaddal telefont, es neha rajuk csorogsz, hogy minden rendben van.
Most beszélgetünk...
és én mondtam neki, hogy én nem megyek. erre közölte, hogy akkor Ő sem megy, mert ha én nem megyek akkor Ő sem megy mert nélkülem nem buli a buli. És akkor inkább Ő is otthon marad és majd skypeolunk este-éjjel. és ő ezt csak azért akarta, mert színesiteni akarta a kapcsinkat egy kis szorakozással. itt győzködöm, hogy menjen nyugodtan a haverjaival nélkülem, de nem akar... azt mondta, h ugysem tudom meggyőzni.
Akkor ez a pasi nagyon szeret téged!!!
Azért szüleidet próbáld valahogy rábeszélni a közeljövőben.
Nekem anno telefonálnom kellett haza 2-3 óránként, de akkor se engedtek el reggelig.Inkább telefonálgattam....
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!