Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek. és már nem értem. Szerintetek terhes vagyok?
A fogalmazásod nagyon tragikus,kíváncsi vagyok,hogy mennyi idős lehetsz,szerintem kb 15 a fogalmazásod alapján.
Ha a barátod keze "olyan" volt,és úgy ujjazott téged,akkor simán lehetsz terhes.
18 évesen nem vagy képes sem normálisan írni, sem egy tetves felvilágosító könyvet elolvasni?
Ha meg ennyire aggódsz, miért vagy képes lemenni a boltba, és venni egy kicseszett terhességi tesztet?
Neked anyádék a kaját is a szádba rakják, vagy mégis hogy élsz, ha ennyire életképtelen vagy?
Egyébként ennyitől nem esel teherbe.
De írjál már normálisan, mert kín olvasni.
Csak egy jó tanács a jövőre nézve. Amíh feltetted néhányszor itt a kérdést. Az alatt az idő alatt talán elmehettél volna nőgyógyászhoz vagy vehettél volna tesztet. Ezek még mindig biztosabb módszerek minthogy ülsz a gép előtt és várod a nem vagy terhes válaszokat.
(amúgy előfordulhat, hogy kimarad a menstruáció stressz vagy idegesség miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!