Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon félek. és már nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek. és már nem értem. Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Na szóval.. már 1x beírtam ezt a kérdést.. de akkor még nem jött meg..=/ szóval ugy volt ez az egész.. hogy távkapcsolatban "élünk" a barátommal..:| és áprilisban volt fent nálam.. 8napot..:|| de nekem pont az előtt volt meg.. és nem feküdtünk le 1x sem.. de mindig történtek dolgok.. és elment.. meg ilyenek..:|| aztán megtörölte zsepivel meg minden.. de utánna meg ujjazott.:/ ez április 28.a körül történt.. 25.én múlt el a mensim..:| és még 1.-én is elvoltunk igy.. és történtek igy a dolgok.:| aztán májusban nekem nem is volt meg.. nagyon paráztam hogy lehet h. teherbe estem meg minden.. de gondoltam várok hátha késik..meg irták ezen az oldalon is hogy ennyitől nem lehet teherbe esni.. És.. most pedig megjött ma Júni.11.-én.:| most akkor nincsen semmi bajom szerintetek és nem vagyok terhes ha megjött, és az se gáz ha múlthónapban kimaradt?:| Vagy terhes vagyok? mert olyat is olvastam hogy olyan is wan hogy valaki terhes és akkor is megjön neki első/v még esetleg 2.hónapban is.. Szerintetek, MIT TEGYEK?:|
2011. jún. 11. 17:47
 1/7 anonim válasza:
hány éves vagy? amugy kétlem hogy terhes voltnál..
2011. jún. 11. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:

A fogalmazásod nagyon tragikus,kíváncsi vagyok,hogy mennyi idős lehetsz,szerintem kb 15 a fogalmazásod alapján.

Ha a barátod keze "olyan" volt,és úgy ujjazott téged,akkor simán lehetsz terhes.

2011. jún. 11. 17:59
 3/7 A kérdező kommentje:
18.:S
2011. jún. 11. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

18 évesen nem vagy képes sem normálisan írni, sem egy tetves felvilágosító könyvet elolvasni?

Ha meg ennyire aggódsz, miért vagy képes lemenni a boltba, és venni egy kicseszett terhességi tesztet?

Neked anyádék a kaját is a szádba rakják, vagy mégis hogy élsz, ha ennyire életképtelen vagy?

Egyébként ennyitől nem esel teherbe.

De írjál már normálisan, mert kín olvasni.

2011. jún. 11. 18:29
 5/7 A kérdező kommentje:
ideges vagyok és azért irtam igy.. Amugy nem vagy Bunkó egyáltalán..(N) de azért köszi a választ.. :|
2011. jún. 11. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak egy jó tanács a jövőre nézve. Amíh feltetted néhányszor itt a kérdést. Az alatt az idő alatt talán elmehettél volna nőgyógyászhoz vagy vehettél volna tesztet. Ezek még mindig biztosabb módszerek minthogy ülsz a gép előtt és várod a nem vagy terhes válaszokat.

(amúgy előfordulhat, hogy kimarad a menstruáció stressz vagy idegesség miatt).

2011. jún. 11. 19:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi..:)
2011. jún. 11. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!