Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem mi lehet ez? Terhes lettem?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok, a barátommal lassan két éve vagyunk együtt. Amióta együtt vagyunk kiderült hogy kórnikus prosztata gyulladása van amit még nem tudnak mi okoz, emiatt ha az előváladéka bejutott a hüvelyembe 1-2 nap múlva olyan hólyaghurutot kaptam, hogy utána mindig hetekig antibiotikum kúrát kaptam, mert nekem is átadta a baktériumait. Most ott tartunk hogy a bélbacijai átjárnak a prosztatájába, most legutóbb már az ondója is tele volt bacikkal, amiről mi nem tudtunk mikor legutoljára együtt voltunk, mert azt mondták nekünk meggyógyult, így gumi nélkül elősször voltunk együtt, és el is ment bennem. Február óta szedek Yasminellet. Miután együtt voltunk ( június 10) 3 nap múlva jött a hólyaghurut amire kaptam antibiotikumot, aztán rá egy hétre megvizsgált a nőgyógyász is, hogy nem maradt e a hüvelyemben baktérium. Negatív lett. Szépen beszedtem 4 hét alatt az össze antibiotikumot. Azt elmúlt 1-1,5 hétben viszont, állandóan hol melegem van hol megfagyok, hisztis vagyok, állandóan változik a hangulatom,állandóan hol éhes vagyok, hol hányingerem van minden ok nélkül, feszül a hasam, és hébe-hóba fájnak a melleim is. Mi a bánat történt? Mi a véleményetek? Mitől lehet ez? Létezik hogy terhes lettem fogamzásgátló mellett, ráadásul úgy hogy a barátomnak ki tudja milyen állapotban vannak a spermái a bacik, meg a rengeteg gyógyszer miatt...
Egy kicsit zavaros, h mi mikor volt, vagy csak nekem nem megy a szövegértelmezés:), a nőgyógyászati vizsgálat után eshettél teherbe? Mert ha nem, akkor a nőgyógyásznak észre kellett volna vennie, vagy csak simán a bacikat vizsgálta meg, semmi mást?
21L
Egyrészt az antibiotikum - fogamzásgátló kombónál a fogamzásgátló hatása csökkenhet. Ergo ilyenkor érdemes máshogy is védekezni.
Másrészt: ha beteg valamelyikőtök, akkor gumi!
Egyébként nekem ezek a 'hőhullámok', az ingerlékenység, mellfeszülés... pont a menstruáció előtt szokott kijönni, ha nálad is ezek vannak, szerintem sem valószínű a terhesség.
21L
Azért votnk együtt gumi nélkül mert azt mondták a dokik hogy meggyógyult (ő nem érzi hogy beteg mert tünetmentes) . Ezért vállaltuk be hogy gumi nélkül hiszen fogamzásgátlót szedek. Ekkor még nem szedtem antibiotikumot. Június 13.án kezdtem el szedni, és most pénteken fejeztem be az antibiotikum kúrát, a fogamzásgátlót pedig folyamatosan szedtem az antibiotikum mellett is. De mondjuk azóta (jún 10) nem is voltunk együtt egyáltalán.
A doki csak megtapogatott, és kenetet vett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!