Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Én ezt nem...

Most mit tegyek? Én ezt nem értem, annyira félek.

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, a barátom 20 éves. 4 hónapja vagyunk együtt.

Előtte volt egy kapcsolatom... ahol is bele szerettem a srácba, az a srác volt az első szerelmem, és megcsalt. A fiú idősebb volt nálam, eljárt bulizni a tudtom nélkül, megbíztam benne, de a buliban csalt meg egy lánnyal és össze is jöttek, ezt késöbb be is vallotta,nagyon összetörtem.

Aztánamikor már kihevertem és tulléptem rajta összejöttem a mostani barátommal.

Nagyon jol megvagyunk, megértjük egymást, de előtte Ő is nagy bulizós volt, de amikor összejöttünk ez megszünt, mert szeret.

De ma felhozodott, hogy Őt elhívta egy régi spanja, akit énis ismerek bulizni pénteken.

És a barátom kérdezte, hogy megyek-e

Mondom, hogy nem mert engem ugysem engednek el. A bibi pont ez, hogy sehova nem mehetek bulizni, és nem is alhatunk itt-ott egymásnál sem.

És nagyon fájt ez az egész...amikor megtudtam, hogy bulizni megy... nem akarom hogy ujra összetörjenek, az lebeg a szemem előtt hogy szétszakad a szívem, mert őrülten szeretem, és belehalok ha megcsal.

És én nem akarom magamhoz kötni, de Ő is magához köt engem, és engem nagyon zavar, hogy Ő elmegy bulizni.

Mert igen féltékeny vagyok, és az előző barátomban is megbiztam, de azis összetört, ezt még 1x nem élném túl.

És ezen ma össze is kaptunk.

És mondta ma a barátom, hogy neki kevés az az idő amit együtt vagyunk, hogy csak délelőttől este 6ig vagyunk együtt szombaton, és Ő szeretne éjszakába nyúló progit...mert szeret és több időt akar velem lenni.

De nekem ez ugy jön le, hogy nélkülem akar élni... vagy le akar rázni... vagy én ezt nem értem, ezt is sírva irom le...mert tudom vicces de fáj. Légyszives mondjátok meg mit tegyek, adjatok tanácsot.

Nekem ebből az jön le, hogy

2010. márc. 2. 16:09
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

bocsánat az utolsó sort elirtam, az oda nemkell, csak remegek és nemtudok irni.

ne haragudjatok :(

2010. márc. 2. 16:10
 2/27 anonim ***** válasza:
76%

veled nem lehet több időt,azt irod

akkor mit vársz,üljön otthon a hátsóján?

ok,azt a részét megértem,hogy szar ha nélküled megy,ezt én sem viselem el könnyen,de én fogom magam,megyek a párommal,ő meg jön velem,igy nincs gond

probálj meg egyezkedni otthon,hogy engedjenek el többet,cserébe jobban tanulsz,többet segitessz,akármi

2010. márc. 2. 16:18
 3/27 anonim ***** válasza:
68%
Először is nem felhozódott, hanem felvetődött. Egyébként attól, hogy elmegy külön bulizni az nem egyenlő azzal, hogy megcsal. Főleg ha szeret! Ha meg így megcsalna, akkor fölösleges vele lenned, mert egy bulin múlik a hűsége. Én egy 20 éves srác vagyok és sokat bulizunk külön a barátnőmmel. Teljesen megbízom benne és sosem fordult elő, hogy én megcsaltam és tudtommal az sem hogy ő. Néha külön élmények is kellenek ám;) Ha szeret akkor lazul egy kicsit, de nem jön össze senkivel ne aggódj, ha meg igen akkor nem érdemel meg.
2010. márc. 2. 16:18
 4/27 anonim ***** válasza:
79%
Banálisan hangzik, de épp akkor marad melletted, ha szabadjára engeded. Ha előadod neki a nagy halált, ha nem tetszik, hogy elmegy nélküled, vagy ilyesmi, egy idő után tele lesz a töke a zsémbes csajával és le is lép, te meg majd elégedett lehetsz, mert beteljesítetted magadnak, amiket kitaláltál.
2010. márc. 2. 16:23
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondja, hogy több időt szeretne veled tölteni, az nekem nem úgy hangzik mintha le akarna rázni. Sajnos ebben a korban ez a 3 év korkülönbség nagyon nagy. Téged még nem engednek el éjszakára, ő viszont már szabadon éli az életét. De ha tényleg szeret téged, nem fog azért megcsalni, mert nélküled elmegy egy buliba. Ugyanakkor kicsit nem értem, ha annyira szeret, miért megy el nélküled. A szüleiddel nem tudsz beszélni, hogy neked mennyire fontos ez a kapcsolat, és engedjenek el vele? Olyat ne is írj, hogy belehalnál ha megcsalna, ebben a korban még nagyon ritkán jön el az igazi "nagy Ő", ezt csak most így érzed, nyugodj meg, ne add ennyire magad át a kétségbeesésnek, előtted az egész élet. Még egy: ne mutasd nagyon ki a féltékenységed, mert azzal elriasztod, ezt ki nem állhatják a pasik. Amit meg akar tenni, meg is fogja, semmilyen lelki ráhatással nem érsz semmit, csak magában azt fogja gondolni: "hogy töri magát ez a tyúk értem". Legyen ő féltékeny rád, legyél vele magabiztos, öntudatos nő, ha ilyen leszel, a fiúd fogja alig várni hogy újra együtt legyetek. Sok sikert kívánok!
2010. márc. 2. 16:24
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lenne egy ötletem. Ha a fiú elmenne hozzátok, és megkérné édesanyádékat, hogy engedjen el vele. Na nem kell ebből rendszert csinálni, de megérne egy próbát.
2010. márc. 2. 16:28
 7/27 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a tanácsokat.

csak tudjátok nem igazán tudom... hogy mivel tennék a legjobbat... azzal ha vele megyek és kikönyörgöm itthon. vagy azzal, ha hagyom, hogy menjen és teljesen természetesnek veszem... és nem mutatom előtte, h majd meghalok a féltékenységtől?

2010. márc. 2. 16:29
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is beszelni kene otthon a szulokkel.Ha mar 17 eves vagy, siman elengedhetnenek bulizni, ha mondjuk nem is reggelig, de ejfelig, egyig.Az teljesen ertheto, hogy a baratod szeretne menni, hiszen fiatal o is.A szuleid ismerik ot?Ha meg nem, elvihetned hozzatok bemutatni, ha szimpatikus lenne nekik, vele biztos konnyebben elengednenek.Es ha latjak, hogy idoben hazamesz, illetve o hazakiser teged, akkor idovel biztos megenyhulnenek.
2010. márc. 2. 16:29
 9/27 anonim ***** válasza:
59%
Edződj bele kisanyám,lesz ez még így se! Ha minden pasidnál ezt csinálod,jobb ha nincs melletted senki.Most vagy 17,és már bele akarsz halni? még ilyet!
2010. márc. 2. 16:30
 10/27 A kérdező kommentje:
ismerik a barátomat, át szoktunk menni egymáshoz... és tervezi hogy holnap beadja nekik és elkér... de félek, hogy rá fog unni, hogy nem mehetek sehova és lelép
2010. márc. 2. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!