Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menyasszonyommal 2 éve vagyunk...

Menyasszonyommal 2 éve vagyunk együtt, anyósomnak 3 év után is csókolommal köszönök, az öccse jóval fiatalabb barátnőjével pedig sziáznak, akivel még csak pár hónapja vannak együtt?

Figyelt kérdés
Lehet hülyeség,és nem kellene vele foglalkoznom,de én aki sokkal több időt töltöttem már a családjával és régebb óta ismerem őket,én nekem még csókolommal kell köszönnöm.Múltkor az anyós unokatestvére is megjegyezte,hogy furcsa hogy ennyi idő után csókolommal köszönök,amikor csókolommal köszöntem el az anyóstól.Tudom vannak ennél az életbe nagyobb gondok is,de azért nektek ez nem lenne furcsa?
2015. jún. 26. 09:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
57%

Akkor kérdezd meg, hogy ugye te is tegezheted. Lehet, hogy neki ez lett volna a természetes, hogy visszategezed, és az ő szemében te vagy távolságtartó.

Tény, hogy illem szerint neki kellett volna felajánlani, csak ráutaló magatartással élt, a csndőrpertu manapság tényleg nem elfogadható.

2015. jún. 26. 17:12
 22/22 anonim ***** válasza:
72%
Tényleg van ettől nagyobb gond is, de nagyon zavaró tud lenni.. Barátommal 1,5éve vagyunk együtt, nem ajánlották még fel hogy tegezzem őket, de barátom unokatestvérének a barátnőjével tegeződnek..
2015. júl. 1. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!