Menyasszonyommal 2 éve vagyunk együtt, anyósomnak 3 év után is csókolommal köszönök, az öccse jóval fiatalabb barátnőjével pedig sziáznak, akivel még csak pár hónapja vannak együtt?
Figyelt kérdés
Lehet hülyeség,és nem kellene vele foglalkoznom,de én aki sokkal több időt töltöttem már a családjával és régebb óta ismerem őket,én nekem még csókolommal kell köszönnöm.Múltkor az anyós unokatestvére is megjegyezte,hogy furcsa hogy ennyi idő után csókolommal köszönök,amikor csókolommal köszöntem el az anyóstól.Tudom vannak ennél az életbe nagyobb gondok is,de azért nektek ez nem lenne furcsa?2015. jún. 26. 09:00
11/22 anonim válasza:
Két nő azért könnyeben tegeződik össze, mint anyós a vővel.
Természetesebb dolog.
Lehet, anyós ilyen felfogású, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeret, nem kedvel.
Elképzelhető, nem egy tegeződős fajta, főleg nem férfiakkal
Falun élek, itt még mindig nem természetes a férfi-nő közötti tegeződés az idősebb korosztálynál.
12/22 anonim válasza:
2 és fél éve vagyok együtt a barátommal, és még mindig "csók"-kal köszönök az anyósjelöltnek. Mondta, hogy tegezzem, de nem megy, nem áll a számra vele szemben az, hogy szia... a csókolomra meg lehet, hogy kiakadna, ezért lett a fent említett köszönés az elfogadott...:D
13/22 Kései Sirató válasza:
Szerintem távolságtartó és ezért nem akar tegeződni veled. A meny-jelöltet valamiért köztelebb érzi magához.
14/22 Ügyet Lenke válasza:
attól, hogy ti nem tegeződtök lehet, hogy jobban tisztel téged mint az öccse barátnőjét...ne aggódj ezen potyára...
15/22 anonim válasza:
Nem írta a kérdező, hogy őt tegezi vagy magázza-e az anyós. Ha magázza, akkor tényleg arról lehet szó, hogy felnőttként kezeli, viszont ha tegezi, akkor már én is meg lennénk sértve, hogy ennyi idő nekem nem ajánlotta fel, de a pár hónapos kapcsolatnak igen. Amúgy sem pártolom a cselédpertut, de mondjuk 18-25 évesen, ha az "anyós" sokkal idősebb akkor elfogadható, viszont ha már évek teltek el, házasság van kilátásban, akkor tiszteletlenségnek tartom.
16/22 anonim válasza:
Szia! Eloszor is, az öccs baratnoje no, tehat egy masik novel osszetegezodni sokkal konnyebb. Masreszt, lehet, h anyosodnak meg eszebe sem jutott ez. Ilyenkor mondjuk a parodat is be lehetne vonni es neki is finoman megemliteni, h nem szolna-e esetleg anyosnak emiatt. Nem ugy, h Te kerdezed, hanem a parod felvethetne ezt az anyukajanak, h eszrevette, h az öccs baratnojevel megy a kozvetlenkedes, Veled pedig nem.
17/22 anonim válasza:
Nalunk is igy van. Anyukammal csak a parom no csaladtagjai tegezodnek. Anyat igy neveltek, ezt tartja helyesnek.
18/22 piroska és a farkas válasza:
Nálunk én vagyok az egyetlen menye anyosomnak. Már szültem unokát is. Én csokolomozom, a három veje tegezi. Szerinted...? 20 év van köztünk.
19/22 piroska és a farkas válasza:
Kiegészíteném azzal, hogy aposomat szintén magázom, de ő és anyosom is tegeznek. Anyosomat illetően nem érdekel, tegezzen, de az zavar, h aposom is gyerekszámba vesz, holott felnőtt nőként ismert meg. Már arra is gondoltam, h őt visszategezem, és ha esetleg szová teszi, hogy nem ajánlotta fel, akkor halkan megjegyezném, hogy én sem.
20/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat,nem válaszoltam egy kérdésre,többen is kérdezték.Ő tegez engem,mindig sziával köszön nekem,soha nem magázott.
2015. jún. 26. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!