A párom minden hétvégén haza utazik a szüleihez. Normális ez 26 évesen?
Figyelt kérdés
Együtt lakunk, és én is megyek vele. De már kezd rosszul esni, hogy nem lehet hétvégére közös programokat szervezni, mert neki az az első, hogy haza menjen.2015. jún. 25. 10:03
21/27 anonim válasza:
mint későnérő férfi, úgy írom.
Nem nőtt vel, nehezen szakad le. Az normális hogy látogatja őket, a gyakorisággal van a baj. Szerintem beszéld meg vele, vagy ha nem megy, kérdezd meg szakembertől mitévő legyél
22/27 anonim válasza:
Szerintem normális, ha valaki egy héten egyszer meglátogatja a szüleit.
23/27 anonim válasza:
Ha a szülei rászorulnak az ilyen gyakori segítségére, akkor le kell nyelni a békát. Bár igazi felnőttként néha azért még ebben az esetben is kereshetne maga helyett vaki mást, aki segít, amíg kettesben töltök egy hétvégét. Ha csak úgy hazamegy , mert mittudomén..., akkor nagyon gyerek még. Vagy féve írom le: az összeköltözésetek mást jelent számára, és neki nem te vagy a családja.
24/27 anonim válasza:
Amíg vele tartasz addig csak azt erősíted hogy ez normális. Ne menj vele, te csinálj magadnak átlagos hétvégi programot. Tarts ki emellett és egy idő után ő is kezdi majd furcsának vagy cikinek tartani magát, mikor te pl készülsz a kondi terembe, kirándulni, strandra stb, ő meg ilyenkor mindig indul a szülőkhöz.
25/27 anonim válasza:
Hát az ő szülei, nehogy már ne látogathassa meg.
De ha minden egyes héten ez megy akkor szólj, hogy néha legyetek együtt is :) ...
26/27 anonim válasza:
Azt azért tisztáznotok kellene, hogy akkor most mi a magasabb prioritás: a saját családja, vagy a szüleié?
Mert hát szerintem neki nem olyan világos még, hogy mi az ő kötelessége egy párkapcsolatban.
27/27 anonim válasza:
"a saját családja, vagy a szüleié"
Hát nem tudom, nekem a szülők is beletartozik a család fogalmába... vagy akkor most ki? Csak a feleség? A gyerek is csak 18 éves koráig, utána már ő sem családtag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!