Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete hagyót el az élet társam hogy mindig focit néztem de már megbántam haza költözőt a szüleihez és fél évig voltunk együtt nagyon szeretem fogom is öröké sok az emlékünk és összeilletünk hogyan tudnám vissza hódítani?
Figyelt kérdés
1 hete hagyót el az élet társam hogy mindig focit néztem de már megbántam haza költözőt a szüleihez és fél évig voltunk együtt nagyon szeretem fogom is öröké sok az emlékünk és összeilletünk hogyan tudnám vissza hódítani?2015. máj. 15. 20:24
1/14 anonim válasza:
Ennek fuss neki még egyszer! És minek kell kétszer leírni ugyanazt?
2/14 anonim válasza:
Szerintem inkább a helyesírásod zavarta, mintsem a látvány-csapatsportok iránti érdeklődésed.
3/14 anonim válasza:
Hidd el itt csak a foci egy indok volt!
Hol voltál egy hétig? Már rég vissza kellett volna hódítanod. Hogyan? Te ismered, hisz fél évig voltatok együtt. Vagy a fél év alatt a csaj csak a sört hordta be a meccs alatt?
4/14 A kérdező kommentje:
beteg ember vagyok enyhe értelmi fogyatékos vagyok értelmes válaszokat kérek
2015. máj. 15. 20:41
5/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy csak a meccs miatt hagyott el, biztos volt ott más is. Hódítsd vissza! Hogyan? Udvarolj neki, mint amikor megismerkedtetek :)
6/14 anonim válasza:
Tetszik a nyíltságod.
Ezt jól elszúrtad, de ha vissza akarod hódítani, akkor először is kapcsolatba kell vele kerülnöd, persze nem úgy, hogy ráerőlteted magad. Kérj tőle először is telefonon egy találkozót.
7/14 A kérdező kommentje:
azt mondta dolgozik és csak 3 hónap múlva ér rám
2015. máj. 15. 21:15
8/14 anonim válasza:
Óvatosan kezdd el visszaédesgetni hozzá magad. Vidd neki a kedvenc csokiját pl. kérd meg rá, hogy beszélgessetek, és meg fog lágyulni biztos! :) Ha pedig sikerült visszahódítani, vigyázz rá nagyon és ne nézz annyi focit! :D
Sok sikert!
9/14 A kérdező kommentje:
de nem sok 3 honap?? adig simán összejöhet másal is mire talizunk ujra?
2015. máj. 15. 21:27
10/14 A kérdező kommentje:
küldözgetem neki sok verset édesemeztem igy hoditotam meg meg képeket szerkeszgetem de a szülei sajnos nem fogadnak ell
2015. máj. 15. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!