Anyámmal mondahtni a pokol fenekén van a kapcsolatunk. Mit csináljak? Teljesen el vagyok keseredve.
Soha nem csináltam semmi rosszat Most is amikor kezet mostam ugy hátbavágott hogy azóta is iszonyatosan fáj a hátam.Csak azért mert most értem haza a gyakoratról fáradtan és a zoknit ottfelejtettem a széken :\'(
Állandóan lehülyéz meg minden apám külföldön van dolgozik fel akarom hívni hogy jöjjön haza mert nem bírom már mit csináljak 17 éves vagyok elszökjek itthonról mert már az is megfordult a fejemben hogy most felakasztom magamat.
Mindenképp hívd fel apukádat!!! Mi az hogy hátbavág?! Mit gondol mi vagy te egy állat?
Remélem apukád jobb belátással van rá, de ha nem akkor nem sok jövőt jósolok neked otthon. Miért viselkedik így veled? Vagy alapjáraton ilyen természetű? Testvéred van?
Az öngyilkosság nem megoldás, annyit nem ér, hogy eldobdd az életed, ezzel csak neki tennél szívességet. Először is beszélj apuddal, hátha kiáll melletted, és leállítja anyádat. Addig meg próbálj tartózkodni tőle, a lehető legkevesebbet érintkezz vele. Ha szakad a cérna akkor pedig nyugodtan kérdezd meg, hogy tulajdonképp mi baja veled, hiszen a gyermeke vagy. Ha nem tettszik neki hogy visszaszólsz szard le, de ne bánjon veled úgy mint egy kutyával. Tapasztalatból mondom, jobb ha nem hagyod magad teljesen megalázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!