Szülők, ti hány éves korától engednétek a lányotoknak, hogy a strandon tangás fürdőruhában legyen?
Kifogytak az érvek, értem. Semmi baj, velem is előfordul, ha gondolkodás nélkül kezdem el osztani a népet.
Nekem sincs több kérdésem. :-)
11 évesen kért,de fiatalan tartottam hozzá,
úgy hogy akkor még nem kapott.de mivel talpra esett gyerek a következő nyáron meglepett minket a tangàs fürdőrucival.és ha vett akkor nem fogok ujjat venni mert ugyis veszekedés lenne a végén,hogy mit vegyenfel...úgyhogy 12éves korától engedjük.
Ha nem csak szülők válasza is mehet, akkor jelzem: naturista vagyok. A természtes életmód híve, beleértve a teljes pucérságot is ott, ahol nem ütközik jogi akadályokba. Ennél fogva a leendő gyerekeimnek is ugyanezt engedni fogom. (Kötelezni azonban NEM.)
A ruhadarabokhoz meg nem igazán értek, bár az avantgarde öltözködés ellen se vagyok; talán annyi a kivétel, hogy 14 éves korig NE öltözzön túlzottan kihívóan egy gyermek, NE sminkelje magát, vagy ha igen, akkor mértékkel.
* "14 éves korig NE öltözzön túlzottan kihívóan egy gyermek"
Ezt úgy értem, hogy ott NE öltözzön túl kihivóan, ahol amúgy törvényileg tilos a meztelenség, tehát pl iskolában, utcán NE legyen kihívó az öltözéske, és NE legyen pucér.
Strandon meg -akárhány éves is- azt engednék neki, amit akar -a nem nudista strandon persze vegye figyelembe a többség elvárását-; persze biztos akad kivétel az öltözékek terén, hiszen, mondom, nem értek a ruházat témához.
85. nek.
nem attol lesz valaki cafka,hogy tangát visel.
tanga nélkül is lehet valaki az,csak kevésbé nyilván való,ha bundabugyiban grasszál.
"és ha vett akkor nem fogok ujjat venni"
Te a szülő vagy, és UJJAT akarsz venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!