Szülők! Nektek is probléma lenne, ha a lányotoknak ilyen párkapcsolata lenne?
22 éves nő vagyok. Évekkel ezelőtt (4-5 éve) ismerkedtem meg egy férfivel egy munkahelyen, ahol gyakornok voltam.
Az elmúlt hónapokban úgy alakult, hogy a férfivel összejöttük. Viszont anya többször látta már futólag a városban, és ha anyával voltam, mindig megjegyzéseket tett rá (nézd, ott megy Micimackó, stb.). A másik az, hogy 12 évvel idősebb nálam... Valamint anya abba is belekötött, hogy újságíró...
Sokat problémázik / problémázott ezen az egészen. Nem mellesleg egy igazán intelligens, nyugodt, okos, felelőségteljes férfi, nem tudom, anyáméknak mi a problémája...
Normális ez a reakció?
22n
Az a baj vannak anyák akik meg vannak győződve az ő gyerekük tökéletes és nem mindenki méltó ám rá hogy a párjuk legyen.Gondolom megvan a kialakult kép arról milyen pasit szeretne a kislányának.
Ebben a korban amúgy a 12 év elfogadható sztem (ha te 12 lennél ő meg 24 na az gond lenne :D).
Kérdezd meg tőle mi a problémája vele! Ha hülye érveket (pl újságíró) hoz fel nyugodtan mond meg neki hogy számos jó tulajdonsága mellett a "hibák" (amik leginkább csak édesanyád szerint hibák) eltörpülnek!
Amúgy tudja hogy együtt vagytok?
latom beletenyereltem valamibe, ha mar a kerdezo privatban kezdett el mocskolodni :)
A pofamrol leegne a bor ha a gyerekem egy hazasemberrel kavarna, raadasul ekkora korkulonbseggel.
ekkora korkulonbsegnel az esetek 99,99%aban ez a helyzet.
A kerdezo majd megcafolja ha akarja.
Jesszusom! Nem értem, miért mocskolódik valaki a nevemben! Nem szokásom! Nem írtam senkinek privátot, eszembe sem jutna mocskolódi, nem én voltam!
A férfi nem házas, gyerekei sincsenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!