Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti hány éves korától...

Szülők, ti hány éves korától engednétek a lányotoknak, hogy a strandon tangás fürdőruhában legyen?

Figyelt kérdés

2015. jún. 21. 17:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
26%

Nem, nem fáj, ha testesebb "bálnák" vannak fürdőhelyen, csupán a 10-es (már az is törölt) válaszolóval értettem egyet, miszerint, ha egy tangás fürdőruhás csaj gusztustalan egy strandbüfé környezetében, akkor annyi erővel egy BÁLNA látványa is étvágycsökkentő tud lenni.

Azt gondolom, akinek nem tetszik nem nézi se a kövér, se a kiváló alakkal rendelkező tangás lányokat sem, bár én elég nehezen állom/állnám meg....férfiból vagyok és akaratom ellenére is "odahúzza" a szemeimet egy ilyen "látványosság" :D

Ami pedig engem illet, valóban nem vagyok kigyúrva, de nem is szeretnék úgy kinézni. Bőven elég nekem egy átlagos-arányos test amilyen jelenleg is vagyok.

Végül,ha nem vagy BÁLNA, akkor nem értem miért háborít fel ennyire egy ártalmatlan jelző :) érdemes elgondolkozni a dolgon.

Részemről ennyi, szép estét!

2015. jún. 21. 19:42
 22/89 anonim ***** válasza:
26%
ÓVODA!!!!!
2015. jún. 21. 19:51
 23/89 anonim ***** válasza:
69%

[link]

erre csak ennyit mondok.

2015. jún. 21. 20:00
 24/89 anonim ***** válasza:
59%
Hát nem kérdés melyiktől menne el az étvágyam:) Ms. Szétfolyt a következő strand szezonra már lamantin lesz:))
2015. jún. 21. 20:08
 25/89 anonim ***** válasza:
49%

Nézd meg a 27-es linkjét :D "Perdöntő" :DDDDD

A 10-es válaszoló erről beszélt és én egyetértettem vele.

Most ezért vagy ilyen ideges? Nyugodj már meg!

Egyébként a paramétert amit említesz a hozzászólásodban, nem hinném, hogy a Te adataid. Bárki beírhat bármennyit :) Különben nem lennél ennyire felháborodva :D

Nem is koptatom fölöslegesen a klaviatúrámat, nézd meg a képet és küzdj Te is, hogy TANGÁS bikinit húzhass jövő nyáron.

Sok sikert!

OFF

2015. jún. 21. 20:16
 26/89 anonim ***** válasza:
73%
...most már 23-as linkjét :DDD
2015. jún. 21. 20:17
 27/89 anonim ***** válasza:
64%
18 éves kora után azt tesz, amit akar, de addig nem engedném meg... nem akarok ízléstelen, feltünési viszketegségben szenvedő kisp..csát nevelni a lányomból.
2015. jún. 21. 21:58
 28/89 anonim válasza:
27%
Én tangás a fürdőruhákat szeretem.A lányom 11 éves de már engedem neki a tangásat tavaj óta.Úgy szeretett volna egy olyan fazonú fürdőruhát mint amilyen az enyém.
2015. jún. 22. 08:53
 29/89 anonim ***** válasza:
61%
tavaj????
2015. jún. 22. 09:10
 30/89 anonim ***** válasza:
15%

Jó napot kívánok!

"Megmondom" őszintén, mit gondolok a dologról.

Nos, akik ki vannak akadva a kérdésben szereplő tartalmon és jönnek lepontozni, majd ájuldozni, hogy mennyire ízléstelen tangás fürdőruhát húzni, azok nem mások, mint az úgynevezett BÁLNÁK. Irigy és elkeseredett Nők, akik szeretnének szépek és kívánatosak lenni - mert melyik Nő nem vágyik erre? - de sajnos a testi adottságuk és más egyéb okok ezt nem teszik lehetővé. Óriási, esetleg nagy, eldeformált-szétfolyt fenék...persze, hogy esze ágában sincs tangás bugyit húzni.Sőt!! Ízléstelennek, gusztustalannak tartja. Ezért amikor egy jó alakú Hölgyet látnak tangás ruciban, automatikusan a már kialakult irigység miatt negatív érzések lesznek úrrá rajtuk.Nincs ezzel baj, de azt gondolom, botránkozás és irigykedés helyett inkább tenni kellene az alakért, aztán higgyétek el, Ti is előszeretettel húztok tangás fürdőruhát. Bár véleményem szerint sokakban nincs kitartás és úgy gondolják fölösleges "szenvedni" úgyse lesz eredménye.

32/F

2015. jún. 22. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!