Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti hány éves korától...

Szülők, ti hány éves korától engednétek a lányotoknak, hogy a strandon tangás fürdőruhában legyen?

Figyelt kérdés

2015. jún. 21. 17:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
49%
En megengednem. Strandra napozni megy az ember. Spanyolorszagban es Olaszorszagban a strandon meg a nagymama se vesz fel feLsot, hanem monokinizik. Ok nem ilyen prudek. N
2015. jún. 22. 09:35
 32/89 anonim ***** válasza:
66%

Muszáj, hogy hozzászóljak. Én a te általad oly kedvesen emlegetett "Bálnák" közé tartozom. Korábban nem így volt, elég formás voltam, bár nem modell alkat, de sajnos betegség miatt meghíztam. Járok orvoshoz rendszeresen, tornázom és megreformáltam az étkezésemet, hogy visszanyerjem legalább kis mértékben a régi alakomat.

1. Nem azzal van a baj, hogy neked nem jönnek be a testesebb hölgyek. Nem gond, ellenben sok FÉRFI nem szereti az olyan nőket, akiknek a lába szúrja a "se..gét".

A megnevezéssel van a gond, nem tudom, miért kell Bálnának titulálni valakit. Nem tudhatod a hátterét.

2. hónapokig tart, míg sok nő ráveszi magát, hogy kimerészkedjen a strandra. Igen, nem túl esztétikus, én sem vagyok az, mert én sajnos hasra hízom, de a 40 fokban punnyadjak otthon vagy a családomat szívassam emiatt? hiába dolgozik rajta az ember, hosszú folyamat sajnos.

3. Akár tetszik, akár nem, a tanga akkor is közönséges a strandra, azt gondolom. Igen, van, akinek jól áll, de akkor sem kíváncsi rá az emberek 90%-a. ennyi erővel menjen nudizni. Amíg 50kg voltam, akkor sem vettem fel.

2015. jún. 22. 10:24
 33/89 anonim ***** válasza:
32%

Minden kétélű dolog.

Számodra közönséges dolog a tanga és Te nem vagy rá kíváncsi. Ezt én elfogadom.

De képzeld számomra meg nem számít közönséges dolognak a tanga és egy formás nőn számomra esztétikus, szép látvány nyújt. Én meg az olyan nőkre nem vagyok kíváncsi mint pl Te vagy. Számomra visszataszító látvány egy "bálna". Most ezt nem bántásként mondom, de akkor is így van. De mégsem mondom azt, hogy maradj otthon a 40 fokban. Te viszont minden nőre nagymama bugyit adnál csak azért mert számodra közönségesnek számít.

Ha Te megszólod a tangásokat mégis milyen jogon várod el, hogy téged ne szóljanak meg azok akik meg rád nem kíváncsiak? Hidd el vannak páran és azt is nyugodtan hidd el, hogy többen mint akik a tangás csinos lányokra nem kíváncsiak.

2015. jún. 22. 10:52
 34/89 anonim válasza:
67%
Soha nem nézném jó szemmel!Ha randa azért nem!Ha szép miért kéne közszemlére tenni!Persze ha buta r..anc akkor nincs mit tenni! Az okosabbja ugyanis nem alázza meg ezzel saját magát!
2015. jún. 24. 09:19
 35/89 anonim válasza:
61%
Ja és még valami kultur Országokban ahol ez teljesen normális még idősebb korban is ott semmi baj vele!És igen a nudista helyekre járóknak is kialakult némi kultúrájuk , de Hun strandokon???Ugyan már egyből azt hiszi a paraszt , hogy dugni akarsz!!!Nem tenném ki ennek a gyönyörű lányomat!És ne nézegessék ezek a barmok a szép kis fenekét!
2015. jún. 24. 09:29
 36/89 anonim ***** válasza:
76%

32-es vagyok. Nem mondtam, hogy mindenkire nagymama bugyit adnék. Nem tudom, hol olvastad ezt...O_o

Annyit mondtam, hogy a tangás fürdőruha SZERINTEM közönséges, és azt sem mondtam, hogy megszólom azokat, akik azt hordják. Csak nem értem, hogy ennyi erővel már minek felvenni akár a tangát, le is dobhatná a textilt. Annyit mondtam, szerintem nem oda való. Pont.

2015. jún. 24. 13:27
 37/89 anonim ***** válasza:
21%
Irigységből írod amit írsz utolsó...árad belőled a "rejtett irigység"
2015. jún. 25. 21:38
 38/89 anonim válasza:
50%
Nekem anyunak és hugomnak is tangás a bikinije és hugomnak egész kis kora ota 11-12 tuti volt akkor
2015. jún. 26. 07:16
 39/89 anonim ***** válasza:
76%
Én sose tiltottam nekik, de nem is hordják, pedig már igen nagylányok 26 illetve 24 évesek lettek.
2015. jún. 26. 19:28
 40/89 anonim ***** válasza:
57%
18 felett, akkor már felnőtt. Nem mondanám meg neki mit vegyen fel.
2015. jún. 30. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!