Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit tennétek, ha a...

Szülők! Mit tennétek, ha a lányotoknak ilyen párja lenne?

Figyelt kérdés

Tipikusan egykedvű férfi. Halálosan nyugodt, komoly, kiegyensúlyozott, megbízható, felelőségteljes. Nem látszik rajta, hogy mit gondol, az sem, ha ideges, feszült, ergo nem sok mindent lehet leolvasni az arcáról. Viszont kifejezetten intelligens, jókat lehet vele beszélgetni. A viselkedéséből látszik, hogy szereti a lányomat.

Nemutolsó sorban 13 év korkülönbség van a párom és a lányom közt.

Normális ez a helyzet?

2015. jún. 10. 22:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Ha a lányod 12 és a srác 26, akkor nem normális, de, ha már 16-18 elmúlt, akkor normális
2015. jún. 10. 22:21
 2/16 anonim ***** válasza:
76%

Csak az előzőt tudom ismételni.

Ha a lányod 20 felett van, akkor ne szólj bele.

2015. jún. 10. 22:24
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Igen, normàlis. Bàr ritka az olyan fèrfi, akin làtszik az hogy egy anya biztonsàgban tudja mellette a lànyàt. A kor nem szàmìt, ha szeretik egymàst, de jò haazt szem előtt tartod, hogy csendes tòban lakik a bèka.
2015. jún. 10. 22:29
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

A párom es a lányom kozott?

Nem a lanyod parja es a lanyod kozott?

2015. jún. 10. 22:31
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

Örülnék neki, hogy egy ilyen férfi mellett lenne a lányom.

Ráadásul szereti is a lányodat.

Szerencsés vagy. Jó kezekbe került a gyermeked.

2015. jún. 10. 22:34
 6/16 anonim ***** válasza:
76%

Szoval te vagy a lany:-). Nem baj en is igy kerdeztem volna meg a kerdest.

ha eleg erett vagy (erett a lanyod), akkor nem gond.

bar azert az nem jo ha tul erzelemvisszafogott egy ferfi mert vagy mindent elfojt magaban ami egyszer csak kijon belole es nem biztos hogy jol vagy titkolozni is jol tud es lehet a lanyodat csak masodikkent tartja es kozben van felesege vagy idosebb baratnoje is.

de a kerdesre a valasz: nem gond 13 ev korkulonbseg ha mo djuk a lanyod mar tul van az egyetemen ha elotte van akkor gond.

2015. jún. 10. 22:34
 7/16 A kérdező kommentje:
De, igen #4-es :) Elírtam. A többieknek köszönöm a választ!
2015. jún. 10. 22:35
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Nyilvan a legfontosabb, h egy felnött nöt, ha lelkileg is erett, hagyni kell valasztani... Neha nagyon nehez, ha pl a szülö latja, h butasagot fog csinalni, megis a sajat tapasztalatara van szüksege...

A 4 sorban leirt jellemzes 1-2 talalkozasbol fakad, vagy hosszabb ismeretseg? Mert ha 1-2 talalkozas, akkor lehet, h csak illedelmes es a szebb arcat mutatja.

Amit gondolok, elsö pillantasra a 4 sorbol, h minden rendben nez ki. De ahogy irtak, csendes toban lakik a beka... azok a dolgok, amikre nincs ralatasod...

Ezen kivül, ha hosszabb ismeretseg utan irod, akkor nekem nem tetszik az, h "Nem látszik rajta, hogy mit gondol, az sem, ha ideges, feszült, ergo nem sok mindent lehet leolvasni az arcáról". Sztem nem jo, ha nem latszik, mert ez az egyik veglet. Persze a masik veglet sem jo, hanem az arany közeput, de senki sem tökeletes... Mi van, ha mindent magaba fojt, es a bomba egyszer robbanik?

Sztem jobb, ha az erzeseit valaki kimutatja (persze kulturalt formaban), mintha nem mutatja.

2015. jún. 10. 22:44
 9/16 anonim ***** válasza:

Ja es bocs, nem akartam a szenakazalban tüt keresni, csak a kerdes alapjan, a 4 sorbol ez az egy ami nem tünik tökeletesnek.

8.

2015. jún. 10. 22:46
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem arról van szó, hogy féltékeny vagy ???
2015. jún. 10. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!