Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit tennétek, ha a...

Szülők! Mit tennétek, ha a lányotoknak ilyen párja lenne?

Figyelt kérdés

Tipikusan egykedvű férfi. Halálosan nyugodt, komoly, kiegyensúlyozott, megbízható, felelőségteljes. Nem látszik rajta, hogy mit gondol, az sem, ha ideges, feszült, ergo nem sok mindent lehet leolvasni az arcáról. Viszont kifejezetten intelligens, jókat lehet vele beszélgetni. A viselkedéséből látszik, hogy szereti a lányomat.

Nemutolsó sorban 13 év korkülönbség van a párom és a lányom közt.

Normális ez a helyzet?

2015. jún. 10. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

*Halálosan nyugodt, komoly, kiegyensúlyozott, megbízható, felelőségteljes. Nem látszik rajta, hogy mit gondol, az sem, ha ideges, feszült, ergo nem sok mindent lehet leolvasni az arcáról. Viszont kifejezetten intelligens, jókat lehet vele beszélgetni. A viselkedéséből látszik, hogy szereti a lányomat.

ez egy férfi. Ilyennek kéne lennie az összes pasinak, és akkor a nők nagy része nőként lenne kezelve. De sajna nem ilyenek. Szóval inkább ne láss rémeket ott, ahol nincsenek.

2015. jún. 10. 23:14
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Attol fugg hany eves a lanyod.

Ha 18 ev alatt van, akkor problema a nagy korkulonbseg, felette is az csak akkor mar tenyleg semmi kozod az egeszhez.

ekkora korkulonbseg nem idealis es nem is egeszseges, de majd biztos jonnek olyan nok akiknek szinten idos fickojuk van es majd megmagyarazzak hogy de.

2015. jún. 11. 07:49
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Hallottam már történetet igZi tündérmesének indult.

Pont egy ilyen pasival aztán kiderült hogy pszichopata jól sikerült tervében tönkre tette a lány életét.

Én óvatos lennék az biztos

2015. jún. 21. 18:39
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Ismerek olyan párost, akik között 25 év különbség van. Pompásan megértik egymást, a férj rendszeresen sportol, letagadhat legalább 10 évet. Öt gyerekük van már. Kiegyensúlyozott családi és házas életet élnek.
2015. jún. 22. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Nekem is az érzelemmentességről rögtön a pszichopátia ugrott be.
2015. jún. 23. 01:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem is, kicsit mas szavakkal ugyanerre hivtam fel a figyelmet a 8. valaszomban, aminek a nullara lepontozasa rosszul esett. De azert ha csak 1-2 talalkozasrol van szo, meg az is lehet, h csak illedelmes es a szebb arcat mutatja az anyosjelöltnek.
2015. jún. 24. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!