Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyszülők válaszát várom! Mi...

Nagyszülők válaszát várom! Mi lehet az oka annak, hogy egy nagyszülő nem kíváncsi az unokáira?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 15:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ha nem érkeklik őket a gyerekek nem kell erőltetni a találkozást. Én sosem találkoztam a nyagyapámmal nem hilyányzott.
2010. márc. 3. 21:59
 22/23 anonim ***** válasza:
19.51 aki ilyen nagyszülő, mint ahogy leírod, arról meg is van a véleményem! Buta ember! Tudom, hogy van ilyen, de akkor is buta, mert nem a gyereket nézi, hanem a menyet pl. Egyik válaszoló voltam.
2010. márc. 4. 08:03
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem erre egy egyszerű válasz van, mert nem akarnak velük kapcsolatot tartani. Nekem pl. az egyik mamám alkoholista volt, és ettől eléggé degenerálódott a személyisége, sose volt ránk kíváncsi, nem is vigyázott ránk soha. A másik meg olyan igazi nagyi volt, a finom kajáival együtt. De szerintem nem kellene ezt erőltetned, mert ez csak szabadságból izgi, kényszerből olyan gáz. Felesleges. Meg talán akkor még joggal mondhatnak rád rosszat, hogy erőszakoskodsz, ilyesmi. Nézd, valószínű, nem jófej emberek. Talán nyertek is vele,ha a gyermekeidre nem hatnak. Nálunk pl. biztos, hogy jó, hogy nem tartottuk a kapcsolatot az alkesz nagyival. Csak karácsonykor mentünk, ők az én szülinapomon jöttek, de csak narancsot kaptam :-) és az ő szülinapján mentünk, amikor a tesómé is volt. That's all.
2010. márc. 4. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!