Nagyszülők válaszát várom! Mi lehet az oka annak, hogy egy nagyszülő nem kíváncsi az unokáira?
..erre én is kíváncsi vagyok...
ua. helyzet..
Mifelénk az (nagyfokú) önzés, sértődöttség..
valamint, amiért rám, gyerekükre sem kíváncsiak. (nem is voltak, soha)
Nem mondom ki, lehet még a fájdalomérzés stádiumában vagy..
Lehet, hogy jobban jársz te is és a gyerekeid is, ha az ilyen ember inkább nem vesz részt az életükben.
Egyébként az ok szerintem is az önzés lehet. Vagy pedig azt várják, hogy ti menjetek hozzájuk a gyerekekkel, mert a ti "kötelességetek". Némelyik idős ember szereti játszani az uraságot. Hogy miért, azt nem értem. Én a helyedben nem nagyon erőltetném a dolgot.
Számtalan oka lehet, ezt elsősorban ők tudnák megmondani. Miért nem kérdezed őket?
Nagyon sok lehetséges okot tudnék felsorolni, de azzal nem leszel okosabb.
Beszélgessetek!
Szeretik az unokáikat, de olyan furcsák.
Eljönni nem hajlandóak, ha ott vagyunk náluk, akkor meg alig foglalkoznak velük. Olyan pipa szoktam lenni...
Mosogatás, takarítás, minden olyan halaszthatatlan, amikor ott vagyunk.
Karácsonykor látták őket utoljára. Viszont mindenhová el tudnak menni...ide nem.
Miért nem beszélgetek velük?
Mert rögtön kinyílik a bicska a zsebemben, amikor meglátom őket.
A dumájuk nagy, így szeretem, úgy szeretem az unokáimat, de a tettek nem ezt mutatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!