Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg anyukámmal...

Hogyan értessem meg anyukámmal, hogy nem támogatjuk őket tovább anyagilag?

Figyelt kérdés

Három gyerekünk van, én itthon vagyok, férjem dolgozik (erre nem kérek kioktatást, nekünk így megfelel).

Anyukám sosem kedvelte a férjem, szerinte olyan mint apukám, akivel elváltak és azóta utálják egymást. Volt már pár durva húzása - pl hogy minek szülök ilyen embernek (főleg a 3. terhességemnél), hogy biztos valami maffiózó mert tisztsséges munkával nem lehet ilyen jól keresni stb.

Most az utolsó kb 3 hónapja volt, amikor a fiunk biciklizés közben eltörte a lábát. Szó nincs rá, milyen stílusban beszélt a férjemmel (együtt voltak biciklizni), én magam állítottam le és küldtem el. A férjem megmondta, hogy ez volt az utolsó, innentől egy fillért nem adunk neki.

Merthogy közben néha jön hogy fizessük be a számlát, hogy elromlott ez-az stb.

Egyszerűen nem fogadja el, hogy nem adunk neki. Azt mondja, hogy mivel házasok vagyunk közös a pénz (ez így is van) és adjak a férjem háta mögött.

Hogyan tudnám leállítani? Már menni sincs kedvem hozzá, de a gyerekek meg imádják, velük igazi nagymama.

2015. jún. 19. 14:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%

mond meg, hogy oldja meg ő! közös pénz TIÉTEK!!!!nem anyukádé! ott a 3 gyerek + ti...szóval 5 felé osztjátok...különben is ha maffiózó a párod akkor nem tisztességes pénz, szóval ő is benne van a bűnszervezetben mert költi a pénzt...bűnrészes bizonyos szemszögből...szóval neki jó így?

fizesse a saját pénzéből...

2015. jún. 19. 15:04
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Elmondod neki még egyszer,szépen érthetôen,hogy nem adsz neki többet,és ne is adj neki,ìgy majd tudatosul benne,hogy komolyan mondtad.
2015. jún. 19. 15:07
 3/20 anonim ***** válasza:
6%

Ha a férjeddel történik valami, akkor szerinted ki fog melletted állni? Ráadásul munkád sincs.

Maffiózó meg alapból életveszély, hiszen bármikor lecsukhatják, elvihetik.. 3 gyerek mellett, azért kéne tudnod gondolkodni is..

Mit tudod te mit hoz a holnap neked?

2015. jún. 19. 15:07
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

Mondd meg neki, hogy igen, az közös pénz, a te és férjed közös pénze, nem a nagymamával közös!

Minden kiadást megbeszéltek és nem fogod kockáztatni a szavahihetőséged miatta illetve a férjed szülei nem kapnak semmit, szóval már így is bőven túltámogattátok.

Ha nem tetszik neki, adja el a lakását, költözzön kisebbe ahol a rezsi is olcsóbb.

2015. jún. 19. 15:08
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
#3-as: az anyja mondja, hogy maffiózó a férj és nem a kérdező...
2015. jún. 19. 15:09
 6/20 A kérdező kommentje:

1. Nem maffiózó, csak anyukám gondolja ezt. Informatikus, a 3 gyerek miatt nem kell adót fizetnie, így nagyon jól keres.

2. Van B, C és D tervünk ha vele valami történne. Nem vagyunk teljesen hülyék. Most dolgozok a 2. diplomámom, 2 nyelven beszélek. Dolgoztam a gyerekek előtt és között is. Ha nagyobbak lesznek, szintén szeretnék.

2015. jún. 19. 15:11
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
Mondd meg neki ha ilyen stílusban viselkedik ne várja el a pénzt.raadasul azzal beszél így aki megkeresi azt a pénzt...
2015. jún. 19. 15:15
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
Mond meg neki, hogy a házasságod jó és, hogy nem fogsz egy ilyen húzással kockáztatni. Igen a pénz közös, közösen kell dönteni, hogy mire szánjátok és ha ő nem akarja őt szponzorálni, nem tehetsz ilyet a háta mögött.
2015. jún. 19. 15:16
 9/20 anonim ***** válasza:
93%
Azért jó fej anyukád, hogy a párodat maffiózónak tartja, közben meg tartja a markát.
2015. jún. 19. 15:21
 10/20 anonim ***** válasza:
84%
Én nemcsak pénzt nem adnék anyádnak, hanem kapcsolatot sem tartanék vele!
2015. jún. 19. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!