Nem tudom van e értelme megmenteni a házasságom?
"Nem tudom van e értelme megmenteni a házasságom?"
Ha ezt a mondatot kimondod/leírod, akkor már rég nem. Azok után, amit írtál róla, főleg nem, akár vannak gyerekeitek, akár nem. És ha egyszer nekik mondja, hogy úgy megüti őket, hogy a sebészeten kötnek ki?
kérdező: az jogosítja fel arra hogy azt mondja neked, úgy megüt hogy a sebészeten kötsz ki, hogy meghunyászkodsz neki
ne magadat sajnáltasd, zavard el a p.ba és meg van oldva
Kérdező, hogy megmenthető-e avagy nem, az rajtatok, kettőtökön múlik, akkor menthető, ha mindketten azt akarjátok, és mindketten tesztek is érte.
Ahhoz, hogy "jósolni" lehessen, tényleg tudni kéne - legalább nagy vonalakban - hogy az anno szerelemből hogy jutottatok idáig, mi változott, mikor, miért...
Nézd, ha engem az ÉN házamban bárki megfenyegetne, de akár csak egy rossz szót szólna, úgy kiba**nám, hogy a kertkapun túl érne földet.
Menjen a híd alá, ott majd elgondolkozik az életén.
De ha te szopatni akarod magadat, akkor elnézést kérek, és sok boldogságot kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!