Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Havi baj esetén a nőket, úgy...

Havi baj esetén a nőket, úgy a feleségemet is, feljogosítja arra, hogy minden piti dologért kapjam az ívet?

Figyelt kérdés
Oké hogy ilyenkor feszűlt az ember,de a napi kemény munka után ezt tűrni kell?Ma munkába nem ettem semmit,mert nem volt időm,ennek fejében,még túlórázni kellett,így 3 óra pluszt húztam rá a munkára.A probléma az volt,hogy olyat szerettem volna enni amit kívánok,így mivel a mai ebédemet nem tudtam megenni,vacsorára pedig már nem kívántam,és mivel egésznap nem ettem,olyat szerettem volna enni amit kívánok.Ebből kifolyólag úgy kaptam az ívet,hogy csak na.Miért gond ha olyat akarok enni amit kívánok,ha már egésznap éheztem?
2015. jún. 17. 20:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
72%

Én lehet, menstruáció nélkül is beszóltam volna, ha már megfőzöm a kaját, erre te bszólsz, hogy én most ilyet nem akarok enni, ménemcsinálszmárnekemegyszendvicset... hideg kaja... nagyfiú vagy, meg tudsz kenni egy kenyeret magadtól is talán...

Amúgy meg a menstruáció mindenkire más hatással van, és van, akinek rosszabb hatással van a hangulatára, van, akinek nem. Akinek igen, az nem mindig tudja magát visszafogni, mert nem tudatosan csinálja. Aki feszültebb, annak lehet ajánlani gyógyteát.

2015. jún. 17. 23:02
 22/33 anonim ***** válasza:
50%
Hű, úgy látom nem csak a feleséged menstruál éppen :D
2015. jún. 17. 23:04
 23/33 anonim ***** válasza:
21%

Na, csak ezt meg ne làssa az asszonyka, hogyte itt panaszkodsz nekūnk

kūlönben meg, ha egèsz nap nem ettèl, akkor meg lehetett volna ùgy is oldani a dolgot, jogy amit te kìvànsz, az előètel, nejed főztje meg a főètel. Akkor mindenki boldog. Mondjuk èn teliholdkor vagyok hàrpia,nem papucs ax uram, de sokszor megsajnàlom, mert csak nèz ràm olyan nagy boci szemekkel hogy most mièrt is kiabàlok.:-)))

2015. jún. 17. 23:07
 24/33 anonim ***** válasza:
60%
A feleséged csak pár napig menstruál, de sanszosz, hogy te egész hónapban :)
2015. jún. 17. 23:23
 25/33 Missi_Key ***** válasza:
52%
..nem baj ha olyat akarsz enni. szépen besétálsz egy étterembe, megveszed, és hazaviszed magadnak.
2015. jún. 17. 23:31
 26/33 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, én mindig olyat eszek, ami jólesik, tök mindegy, hogy az asszony, a szomszéd néni, a macskám, vagy éppenséggel én menstruálok.

[link]

2015. jún. 18. 00:45
 27/33 anonim ***** válasza:
25%

Jesszus, milyen rinyát levágnak itt néhányan... Nő vagyok, és jártam már úgy, hogy főztem a páromnak, vártam haza, melegen tartottam a kaját - majd hazavágódott, és bejelentette, hogy de neki szalámi kell. Jól van, hát egyen szalámit - de azért kicsit rosszul is esett, hogy fáradtam, és bele se kóstolt. Nem szóltam semmit, de ha eleve feszült napom van, és még meg is van, lehet, hogy beszóltam volna én is. Szerintem a kérdezőéknél is ez lehetett, csak ott asszonyka nem fogta vissza magát.

Teljesen érthető, ha kívánsz valamit, nincs is baj vele. Ha tudod, hogy a feleséged készülős ÉS nyávogós, akkor esetleg legközelebb üzenj neki még időben, hogy ne főzzön, vagy legalább ne olyat, ami másnap már nem olyan (pl. palacsinta, sült krumpli), nem kívánsz főtt ételt.

2015. jún. 18. 00:51
 28/33 anonim ***** válasza:
69%
Előző: A felesége talán szakácsnő?
2015. jún. 18. 02:12
 29/33 anonim ***** válasza:
82%
Van egy olyan sandám, hogy főhősünk esetében a probléma forrása visszavezethető az előadás módjára. Nem hiszem el, hogy ha normális hangon közlöd, hogy "bocs drágám, de én most inkább csak egy szalámis szendvicset ennék, a főt kaját majd megeszem holnap", akkor abból bárki problémát csinálna. Ellenben a "f_szom a paprikás krumpliba, csinálj nekem szalámis szendvicset asszony" sokaknál kiverné a biztosítékot.
2015. jún. 18. 02:35
 30/33 anonim ***** válasza:
81%
Esetleg írd már le normálisan, hogy mi az isten bajod van...
2015. jún. 18. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!