Havi baj esetén a nőket, úgy a feleségemet is,
feljogosítja arra, hogy minden piti dologért kapjam az
ívet?
Figyelt kérdés
Oké hogy ilyenkor feszűlt az ember,de a napi kemény munka után ezt tűrni kell?Ma munkába nem ettem semmit,mert nem volt időm,ennek fejében,még túlórázni kellett,így 3 óra pluszt húztam rá a munkára.A probléma az volt,hogy olyat szerettem volna enni amit kívánok,így mivel a mai ebédemet nem tudtam megenni,vacsorára pedig már nem kívántam,és mivel egésznap nem ettem,olyat szerettem volna enni amit kívánok.Ebből kifolyólag úgy kaptam az ívet,hogy csak na.Miért gond ha olyat akarok enni amit kívánok,ha már egésznap éheztem?
Gondolom a probléma az volt, hogy asszonyka felmelegitette az előző napról maradt ételt és 1, rengeteget fáradt vele, 2,ki kellett dobnia, 3,sok volt a mosogatnivalo 😀
2015. jún. 17. 21:28
12/33 anonim válasza:
A nők elvárják, hogy a férj soha ne legyen feszült, rá nem kell tekintettel lenni, de a feleségre igen. Nem csak akkor, amikor meg van a mensesük. Ez a nagy egyenjogúság.
2015. jún. 17. 21:31
13/33 anonim válasza:
Talán arról volt szó, hogy csinált magának egy szendvicset, a felesége meg megkérdezte vagy kifogásolta, hogy miért nem az ebédet ette meg vacsorára, mert az meg fog romlani stb. (Persze ez a kérdésből nem derül ki, csak egy feltételezés, szóval jó lenne pontosítani.) Aztán mivel mindketten feszültek voltak, nem tudták ezt értelmesen megbeszélni, vagy pedig meg tudták volna, de a feleség ragaszkodott volna az ebéd elfogyasztásához, mert megromlik, kárba vész. A lényeg, hogy nem ártana pontosítani a kérdést.
2015. jún. 17. 21:32
14/33 anonim válasza:
"Ebből kifolyólag úgy kaptam az ívet,hogy csak na"
Már bocsánat, de csak egy papucsférjet lehet kiosztani.
Vívd ki a tiszteletet (nem erőszakkal) ha képes vagy rá. Ha nem, akkor maradj a papucsok társaságában, oda való vagy.
2015. jún. 17. 21:38
15/33 anonim válasza:
erős a gyanúm, hogy a gond ott van, hogy
a) az asszony próbál minden fillért beosztani, hogy ne éhezzetek hónap végén te meg ki akarod dobni a főtt kaját
b) hazamentél követelőzve, hogy csináljon neked szendvicset, mikor ő is dolgozott egész nap
2015. jún. 17. 21:43
16/33 anonim válasza:
Nálam biztos nem kapnád az ívet,mert nekem mikor megvan nem vagyok hisztis,csupán csak a szex körül forog az agyam állandóan,más nem érdekel :) csináld meg magadnak a kaját,ennyi
2015. jún. 17. 22:18
17/33 anonim válasza:
GOndolom, nem mindennap túlórázól.
Holnap mikor haza érsz, főzz azt, amit szeretnél lenni.
Vagy nem is. Majd a feleséged megmondja, mit kíván, és azt főzd!
Te egy fél fokkal sem voltál kevésbé hisztis, mint a nejed :)
2015. jún. 17. 22:19
18/33 anonim válasza:
Bár szerintem csak provokálod itt a népet.
2015. jún. 17. 22:22
19/33 anonim válasza:
Hogy lehet már valaki ennyire élhetetlen és főleg...primitív? Ha már egy szendvicset nem tudsz megcsinálni, legalább érthetően le tudnád írni, merre hány méter és ki halt meg.:-)
2015. jún. 17. 22:23
20/33 anonim válasza:
Ahogy már leírták, nem tudjuk a szitut, így azért nehéz... Fogalmunk sincs, mi volt az elvárás, ki készített ételt és mi volt a baj.
Azzal semmi gond nincs, ha olyat akarsz enni, amit kívánsz, bizonyos keretek között persze. De nem tudom, mi lehetett a gond....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!