Mit válasszak család vagy jól fizető állás távol?
A 15.17.-hez.Ma már a távolság nem akadály,am ita van net és vag skype.Egy ismerősömék is így tartják a kapcsolatot a családdal.De pl.az Afganisztánban szolgáló katonák is hónapokig távol vannak a családtól,vagy a hajókon dolgozhók is.Mégis ismereik a gyerekek az apjukat.Valóban nehezebb itthon az anyukának,de ahol elválnak,ott is egyedül kell nevelni az anyának a gyereket.Mindent meglehet oldani,ha szeretik egymást,és megvan a jó szándék.
A helyedben egyértelmű,hogya munkát választanám.A pénztelenség több családot tett már tönkre,mint a távolság.
a párom is májusban megy külföldre, 2 gyerekünk van, volt már kint 1-szer.
nagyon nehéz volt, és az is lesz, de a jelen helyzetünkben nem tudunk igy megélni.
Ha a gyereketeknek kell a pénz kezelésekre, akkor nem hinném, hogy kérdés lenne, hiszen minden szülő akár az életét adná a gyerekéért, hogy neki jobb legyen.
Mi is interneten tartottuk a kapcsolatot, nem okozott különösebb problémát, hiszen tudtam, hogy miattunk teszi.
A távollét mégjobban megerősitette a kapcsolatunkat.
Én gyerekként abban a helyzetben voltam, hogy az apám születésem óta mindig külföldön dolgozott és sajnos nem mindig a közelben (Japán) így volt olyan, hogy csak 6 hónap után jött haza. Nem is alakult ki köztünk kötödés.
De! Ennek ellenére, azt mondom, ha van lehetőség ,muszáj menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!