Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit válasszak család vagy jól...

Mit válasszak család vagy jól fizető állás távol?

Figyelt kérdés
Szóval feleségemet és fiamat aki 5 hónapos csak havonta kéthavonta látnám.Másik országban kaptam lehetőséget dolgozni,de hát a család.Viszont a pénz is nagyon kellene nem kell mondanom senkinek.Ők nem tudnak kijönni hozzám az albérletbe mert a fiamnak rendszeresen orvosi ellátásra van szüksége.De lassan mindenünk rámegy kint lenne pénz,de nem lennék itt velük.Tehát a kérdésem mit csináljak mit válasszak?
2010. febr. 28. 15:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A 15.17.-hez.Ma már a távolság nem akadály,am ita van net és vag skype.Egy ismerősömék is így tartják a kapcsolatot a családdal.De pl.az Afganisztánban szolgáló katonák is hónapokig távol vannak a családtól,vagy a hajókon dolgozhók is.Mégis ismereik a gyerekek az apjukat.Valóban nehezebb itthon az anyukának,de ahol elválnak,ott is egyedül kell nevelni az anyának a gyereket.Mindent meglehet oldani,ha szeretik egymást,és megvan a jó szándék.

A helyedben egyértelmű,hogya munkát választanám.A pénztelenség több családot tett már tönkre,mint a távolság.

2010. febr. 28. 15:31
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Nehéz, de válaszd a munkát, hisz ha belegondolsz a kisfiatokért (is) teszed! Kitudja mikor jön egy újabb lehetőség a mostani helyzetben, mi lesz ha addigra már nem lesz pénzetek a rendszeres orvosi vizsgálatra? Ez gondolom úgyis csak átmenetileg lenne így, még nem találsz valamit a közelben, menj. Kitartás!
2010. febr. 28. 15:35
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
en azt ,mondom egy par honap de nem tobb a ,munka aztan gyorsan menj visza a csaladodhoz mert ezt mindenki tudja hogy a tavolsag megoli a kapcsolatot ha tul hoszu ideig vagytok egymastol kulon aztan ott a kisfiad is ugye nem akarsz lemaradni a gyerek korarol se??jol gondold meg!nem lesz konnyu en atmentem ezen azota a hazasagom nem olyan amilyen elotte volt:(
2010. febr. 28. 15:45
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Itthon van olyan munkád, aminek a fizetéséből tudjátok állni a gyerek orvosi kezelését? Ha nincs, akkor külföld, ha itthon maradsz - nem tudom, mi a gyerkőc baja -, és nem tudtok a kezelésére költeni, rosszabbodhat is az állapota. Melyik a kisebbik rossz? Itt nem egy egészséges gyerekről van szó, nem ugyanaz a helyzet.
2010. febr. 28. 15:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

a párom is májusban megy külföldre, 2 gyerekünk van, volt már kint 1-szer.

nagyon nehéz volt, és az is lesz, de a jelen helyzetünkben nem tudunk igy megélni.

Ha a gyereketeknek kell a pénz kezelésekre, akkor nem hinném, hogy kérdés lenne, hiszen minden szülő akár az életét adná a gyerekéért, hogy neki jobb legyen.

Mi is interneten tartottuk a kapcsolatot, nem okozott különösebb problémát, hiszen tudtam, hogy miattunk teszi.

A távollét mégjobban megerősitette a kapcsolatunkat.

2010. febr. 28. 15:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ,hát legalább minimum két évre kellene mennem.Ami nem kis idő csak hát az anyagi helyzetünk már lassan a nullával egyenlő.Sajnos tudom hogy el kell vállalnom az állást,de nagyon fáj a gondolat itt hagyom őket.Köszönöm a válaszokat kicsit könnyebb lesz dönteni.
2010. febr. 28. 16:59
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
En negyedik honapja vagyok a csaladom nelkul, es nagyon rossz, foleg, hogy most 5 honapos mult a kisfiam, akit nem latok nap, mint nap. Par heten belul vegre lathatom oket, es boldogan elhetunk itt kint tovabb. En azt tanacsolom menk ki. De amint lehet vidd magaddal oket. A csalad szetszakitva nem csalad.
2010. febr. 28. 19:28
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én gyerekként abban a helyzetben voltam, hogy az apám születésem óta mindig külföldön dolgozott és sajnos nem mindig a közelben (Japán) így volt olyan, hogy csak 6 hónap után jött haza. Nem is alakult ki köztünk kötödés.

De! Ennek ellenére, azt mondom, ha van lehetőség ,muszáj menni.

2010. febr. 28. 21:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy menni kell, és amint lesz lehetőség, a családot is vidd magaddal. Egyik kolléganőm pár hónapja ment ki a párjához Dániába, igaz, ott nincs gyerek, de a távolság nem rontott a kapcsolaton. Mikor kicsi voltam (kb. 7 éves, öcsém is megszületett már akkor), apám a Távol-Keleten kapott egy lehetőséget, vihette volna a családot is, lett volna hol lakni, de ő félt a repüléstől, így nem mentünk. Még egy lehetőséget azóta se kapott (most 25 éves vagyok).
2010. febr. 28. 22:33
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
atmenetileg a munkat valasztanam. miert nem tudod a csaladod vinni???? EU-s tagorszagban kell h jarjon eu ellattas, nem EU-s tagorszagban ahol visa kotelezettseg van ott meg a visa elbiralasnak a resze h csaladtagot is megillet. en elvallalnam atmenetileg es vinnem a csaladot a kesobbiekben. foleg ha a megelhetes jobb kint.
2010. márc. 1. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!