Miért ilyen az anyukám velem? Tönkre teszi az életemet pedig csak 16 vagyok!?
Megpróbálom rövidre, kérlek olvasd végig!
Na szóval: anyukámmal állandóan összeveszünk( nem a kamaszkor miatt, mindig, kiskoromban is így volt) Ráadásul mindenféle apróságon. Pl ma elkezdett velem üvöltözni, mert akartam enni egy szem bonbont. Úgy üvöltött mint egy idegbeteg. Az öcsémet ezerszer jobban szereti mint engem: bement az öcsémhez: öcsike kész a leckéd? bejön hozzám: tanuljál hülye majom, rám vágja az ajtót...
Elég nagy probléma van a hátammal,járok kezelésekre, iszonyatosan fáj állandóan, és azóta minden nehezet velem csináltat: vigyem le neki a 10 kiló ruhát a kosárban, és ha nem lenne bajom, simán megtenném, de ma is elsírtam magam, annyira fáj, de csak mondja hogy vigyek ezt, azt(persze nehéz dolgokat)
Mindent megcsinálok, lemegyek a boltba, mosok, segítek a főzésben, a takarításba, jók a jegyeim. És mégis. Esténként csak sírok. Szülinapomkor adott utoljára puszit(2 hónapja volt.) Arra, hogy mikor ölelt meg, nem is emlékszem. Én próbálok vele aranyos lenni, mindent megteszek, de egyszerűen néha már nem megy. Ha betökltöm a 18-at, elköltözöm. Nem tudom miért ilyen.
Múltkor megkérdeztem hogy az öcsémet miért szereti jobban: hát kislányom, amikor téged szültelek, még nagyon fiatal voltam(21), de az öcsédet már érettebben, és nálad még nagyon fiatal voltam, és inkább másokhoz volt kedvem... EZ MIIIIIII?
Egy anya hogy mondhat ilyet? Normális? Én nem értem...
Mit tehetnék?
Köszi hogy elolvastad, persze nem ez minden, de jobban senkit nem szeretnék fárasztani...(16/L)
Amikor téged szült, nem voltál tervezett gyerek és nem szeretett igazán,főleg ha esetleg az a bortusz is megfordult a fejében.A nem tervezett gyereket, soha nem fogja egy anya igazán szeretni.Egy fiatal anyuka az egy fiatal lány, persze, hogy független, gondtalan akarna lenni, természetesen gyerek nélkül.
Testvéred esetében már gondolom más van, mert nagyobb anyagi biztonság volt és tervezett gyerek is lehetett inkább.
És igen pont mikor a gyerek tini, az anyuka már változókorban van sajnos...
Én nem hagynám magam egyébként, ehhez nincs joga.Jelentse ki tisztán, hogy szeret vagy nem és mi az oka, mert jogod van az igazsághoz, de ahhoz nincs, hogy emiatt bántson lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!