Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Láttok benne összefüggést?

Láttok benne összefüggést?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Ma beszélgettünk és gondolkodtam el ezen a témán komolyabban ugyanis bár "koros" vagyok és nemsoká elérkezem a 21-hez. Ezért teszem fel a kérdést hogy mennyire láttok ebben a sztoriban összefüggést,és szerintetek is van-e valami misztikus esetleg "átok" a családunkban ?

Noss:

Anyukám 21 évesen szülte meg tesómat majd 21 évvel később engem szóval tesóm és köztem 21 év van. ( neki nincs gyereke,olyan mintha én lennék az ő gyereke elv.ő szült engem 21 évesen ha azt nézzük :) )

Nagymamám a nagybátyámat 21 évesen szülte meg ( első szülött )

Nagynéném is 21 évesen szült először.

Dédnagymamám is 21 évesen szülte meg az első gyerkemét.

Egészen visszamenőleg az üknagyszülőkig minden nő 21 évesen szült. Aki bekerült a családba még az is.

PL: nagybátyám felesége,nagynénéim,egyedül az 1 szem unokanővérem ( akivel tartjuk a kapcsolatot) szült 30 évesen.......

Ezáltal arra következtetek hogy nekem is ez lesz a "sorsom" stabil évek óta tartó párkapcsolatom van,most tervezzük a házasságot. Láttok benne összefüggést?

Még annyi hogy : egészen visszamenőleg senkinek sem volt férje,azaz mindenki elvált,egyedül nevelte fel a gyereke(i)t, én is apa nélkül nőttem fel,tesóm is,( 2 apától vagyunk igen) tesóm is most vált el,nagypapám meghalt még a katonaságban..... Ebből is arra tudok következtetni hogy "férj nélkül" maradok majd... Ti mit gondoltok erről a 2 tényről? Elnézést ha kicsit zavaros csak elgondolkodtam hogy lehet nekem is ez lesz a "sorsom"??????? Én megmondtam hogy megszakítom a családi átkot azaz azt hogy én elválok... :D

Felőlem üthet verhet is,de nem válok el. Most elvielg rajtam a család szeme mindenki engem figyel hogy nekem is ez lesz-e a sorsom. Mit gondoltok erről?

19L

2015. jún. 9. 00:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Ez kizárólag rajtad múlik, nem a sorson, meg mindenféle családi hülyeségen! Ha akarsz gyereket akkor nem védekezel, ha meg nem akarsz, akkor meg védekezel. Ennyire egyszerű. És így vagy lesz, vagy nem lesz gyereked 21 évesen, de ez nem családodon múlik, meg azon hogy miket magyarázol be magadnak. A sorsod csak rajtad múlik.
2015. jún. 9. 01:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
a hormonok jól bekavartak az agyadba
2015. jún. 9. 01:23
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Igen, van egy erős energetikai hatás, ami ezt okozza, de egyáltalán nem biztos, hogy minden családtag belesimul ebbe a sorsba.:)
2015. jún. 9. 02:00
 4/11 A kérdező kommentje:

Pl anyukám is spirállal lett terhes :)

Védekezés mellett is összejöhet 1 baba...

2015. jún. 9. 02:38
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Az emberi elme csodálatos, bármiben képes mintát találni, ha elég erősen keresi, de valójában ezeknek csak annyi valóságalapja van, amennyit belelátunk. Viszont ha üt\ver, akkor azért ne maradj vele. :D
2015. jún. 9. 04:03
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Az ember alakítja a sorsát, meg a véletlenek. Semmi misztikus nincs ebben.

Azért nem értem azokat az embereket, akik jósnőkhóz járnak, mert akaratlanul is úgy alakítják az életüket, hogy a jóslat beváljon, aztán persze azt hiszik, hogy minden kóbe van vésve.

Ne kapaszkodj bele "előre elrendelt dolgokba",mert akkor azok fogják meghatározni az életedet.

2015. jún. 9. 07:22
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

Ha hiszed, ha nem, a kisebbik lányommal egyszerre van a szülinapunk. Mindketten május 21-én születtünk. (És itt is itt a 21-es szám!)

Te mit gondolsz erról?

Mert én semmit. Ezt hívják véletlennek...

Te meg ne szexelj 1,5 évig és már meg is szakítottad a családi hagyományt. :)))

2015. jún. 9. 08:38
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen akarok 21 évesen szülni. Csak furcsa nekem nagyon! :D h vajon miert??. Meg ez a ferj dolog is........ :/

Ne szexeljek?? :D hat ha van lehetőségem ra :p

De védekezunk, es nehezen is jonne osszr a baba mert diabos vagyok. Siman elgondolkodtam a 21esen:)

2015. jún. 9. 14:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Véletlen, szerintem ne foglalkozz vele. 42f
2015. jún. 9. 15:57
 10/11 anonim ***** válasza:

A felmenőid közül azért szültek 21 évesen,mert akkoriban korán szültek a nők. 20-21 évesen.

Most ez az átlag kitolódott 30 évre.

2016. márc. 26. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!