Mit tegyek ha úgy érzem, hogy apukám nem lát szívesen a házában?
Nem a sajnálat,csak amíg megteheti hogy nem dolgozik,addig minek csinálja?
Anyám is ezt mondta...Azt mondta,addig örüljek,amíg bírják a melót,nehogy elmenjek nyáron dolgozni.Kell majd eleget amúgy is melózni...
Apukádnak meg van a kialakult élete, szokásai, amit nehéz feladni.
Alkalmazkodnia kell neki, nem könnyű ez senkinek.
Nem hiszem, hogy nem lát szívesen, csak "bezavarsz" a megszokott napi rutinba.
Ezt tapasztalatból írom, én imádom a gyerekeimet, de ha hazajönnek 1 hétre vagy a másik lányom két munka között 1-2 hónapra, teljesen más az élet itthon és bizony "megkönnyebbülök" ha elmennek és visszatér napi megszokott kényelem.
Szerintem ne csinálj ebből nagy ügyet. Ülj le vele, mondd el, hogy kb. mit terveztél a nyárra, megfelel-e így neki. Kérdezd meg, neki van-e olyan programja, amikor jobb lenne, ha máshova mennél.
Írták már, és én is azt gondolom, hogy neki van egy megszokott életritmusa, amibe bezavar az ottléted. Magam is így vagyok a gyerekeimmel, de ettől még örülök, ha hazajönnek. Mi meg szoktuk beszélni, hogy ki mit tervez a nyárra nagyjából, hogyan egyeztessük össze. Felnőttek vagytok mindketten, nem ördöngösség ez, és főleg ne érezd rosszul magad, sztem apád is örül neked:-) Néhány év, és végleg kirepülsz otthonról, addig fölösleges albin törnöd a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!