Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha úgy érzem, hogy...

Mit tegyek ha úgy érzem, hogy apukám nem lát szívesen a házában?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, jelenleg kollégiumban lakok, de nyárra haza kell költöznöm. Eddig kb havonta jártam haza hétvégére és akkor is úgy éreztem, hogy apukám csak megtűr. Nem érzem úgy mintha otthon lennék, hanem vendégségben érzem magam és nem merek szinte semmit csinálni. Mikor utoljára otthon voltam, megkérdezte, hogy nyáron hol fogok lakni, mondtam, hogy hát úgy gondoltam, hogy itt. Kis szünet után azt mondta, hogy ja jó. Nem is tudtam mire vélni a kérdését, mert más opció nincs, nem tudok máshova menni, max ha kiveszek albérletet, de az meg felesleges mikor ott a nagy ház. Szerintetek mit csináljak? 21L

2015. jún. 6. 23:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%

Kérdezd meg tőle, hogy mi a helyzet? Nem mehetsz haza nyugodtan?

Felettébb fura, hogy megkérdezte, engem alig várnak, hogy hazajöjjek..

Üljetek le és beszéljétek meg.

2015. jún. 7. 00:04
 2/27 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ha rákérdeznék, azt mondaná, hogy nagyon örül, hogy jövök, de érzem, hogy ez nem így van. Mikor otthon vagyok, nem is foglalkozik velem semmit, alig beszél velem és érzem, hogy zavarom. Neki megvan a saját kis kialakított élete, én meg csak bezavarok. Nem lehet vele ezt megbeszélni, soha nem lehetett vele semmit őszintén és nyíltan megbeszélni. :(
2015. jún. 7. 00:11
 3/27 anonim ***** válasza:
62%
Miért nem mész el dolgozni valahova, pl. Balaton?
2015. jún. 7. 00:11
 4/27 A kérdező kommentje:
Mert ott lakok. Amúgy az miért lenne megoldás?
2015. jún. 7. 00:14
 5/27 anonim ***** válasza:
69%

Nyár van, próbálj meg minél több programot szervezni magadnak.

Amúgy lehet,hogy az van, hogy megszokta, hogy nem vagy ott, mivel nem említed anyukádat, úgy értem egyedül él, lehet megszokta és furcsa neki most.

Nekem is mondták a szüleim, hogy felkavarom őket , mikor hazamegyek, zajok, jövés menés stb.

2015. jún. 7. 00:17
 6/27 anonim ***** válasza:
46%
Azért lenne megoldás, mert ha keresnél annyi pénzt, hogy kivegyél egy albit több emberrel, akkor továbbra is úgy járhatnál haza plusz keresnél pénzt is. Nem feltétlen Balaton, lehet más hely is, csak egy példa volt. Gondolom ott rengeteg diákmunka van, lehet ha nyáron besegítenél a családi kasszába 21 éves létedre, akkor látnák, hogy "tepersz" és kicsit apukád is odaadóbb lenne, nem?
2015. jún. 7. 00:21
 7/27 A kérdező kommentje:
A pénz nem gond, apa elég jól él és nekem is rengeteg félretett pénzem van ösztöndíjból. A probléma az, hogy ha mondanám neki, hogy albérletbe költözök, még ő lenne megsértődve, hogy hogyan gondolhatom, hogy nem lát itt szívesen. Pedig tudom, hogy csak megjátssza, hogy örül ha nála vagyok.
2015. jún. 7. 00:25
 8/27 anonim ***** válasza:
21%
Miért gondolja azt sok fiatal, hogy ösztöndíjból és a szülőkből örökké lehet élni? :D Tudod a saját magad által megkeresett pénz sokkal értékesebb lesz számodra, amit a két kezed munkájával hozol összes, miért megdolgoztál. Tudom, az ösztöndíjért sokat tanultál, de az nem munka! Mondd azt neki, hogy kicsit már egyéni utakon szeretnél járni és kipróbálni magad, itt a nyár, van rá pénzed és hajrá! :)
2015. jún. 7. 00:27
 9/27 anonim ***** válasza:
84%

Én meg tudom érteni,hogy egy végigtanult félév után az ember végre nyáron nem akar elkezdeni dolgozni.Hiába esik jól az a megkeresett pénz,ha nincs rá szükség,akkor szerintem érthető a dolog...

Meg később úgy is dolgozni kell,had élvezze,amíg lehet a nyarat...

Illetve a munka úgysem lesz hosszú idejű, egy komolyabb egyetem mellett szerintem nehéz rendesen dolgozni,max valami diákmunkát heti 10-15 órában...Javaslom én is nyárra a sok programot...

2015. jún. 7. 00:33
 10/27 anonim ***** válasza:
77%

De hát akkor mi a kérdés?

Azt mondtad, konkrétan megkérdezte, hogy hol fogsz lakni nyáron? Vagy csak arra értette, hogy haza mész-e a koliból?

Lehet , akkor, hogy te túlzod el.

2015. jún. 7. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!