Egy férfinek nincs joga megütni egy nőt de a nőnek van joga megütni egy férfit? 23/F
Szeretném még azt megkérdezni hogy ti mit csinálnátok ha a barátnőtök pofon vágna 5*?
Mert én az 1. után tűrtem a 2. után is utána jött a 3. akkor már mondtam neki szépen hogy fejezze be de nem fejezte utána jött a 4. már kicsit csúnyábban de mikor kaptam az 5.-et akkor visszaadtam neki de nem erősen!!
És akkor most mindenki azzal van hogy mert egy férfinek nincs joga megütni egy nőt!!
De a nőnek van????
23/F
Pofozkodni is többféle okból lehet, nem ismerjük a körülményeket.
Mert, ha azért vágott 5x pofon a barátnőd, mert rájött, hogy 5x megcsaltad, akkor jogosan tette, neked pedig még 10-et is el kellett volna tűrnöd érte... ha a bocsánatára vágysz.
De gondolom nem ez volt a helyzet.
Szerintem a "fizikai reakció" párfüggő, hogy milyen megállapodásuk van az ilyen dolgokról.
Van aki azt mondja, ha bajt csinált: "inkább pofozz fel, de ne hagyj el" ... stb
Vannak olyan szituációk amikor már nem lehet szavakkal, sem higgadt tettekkel kifejezni a felbőszült indulatot... ebben a helyzetben (főleg ha jogos) szerintem elfogadható egy-egy pofon mindkét féltől. Nem 8 napon túli sérüléssel persze, hanem jelképes "ébredj már fel pofon"... Nem értem miért vannak ennyire ellene az emberek, szerintem nem kell olyan nagy feneket keríteni neki.
Mondjuk személy szerint én mindigis "verekedős" tipus voltam, számomra ez játék, nem erőszak.
24/L
Egy férfinek akkor sincs joga megütni egy nőt, ha a nő megüti a férfit. Ugyanis visszaél az erőfölényével.
Már meg se haragudj, eszerint te is afféle nő vagy mint már írtam, hogy azt gondolod te sza.tad a spanyol viaszt és neked mindent lehet. Szerintem 1 nő se csodálkozzon, ha pofozkodik utána meg jól leütik. És meg is érdemli a nő. Engem ne csapkodjon senki se, se férfi se nő.
Bocs, de nem ismersz, ellenben mindenfélét kitalálsz rőlam és vádaskodsz. SOHA ÉLETEMBEN nem ütöttem meg a férjemet, és nicns is szándékomban. Mellesleg okom sincs rá.
Tanulj meg szöveget értelmezni, mielőtt nekiállsz másokat sértegetni.
11:48 voltam
Hát nem tudom. Engem már vágott többször pofon a tesóm teljes erőből (pánikoltam, és előzőleg engedélyt kapott). Erősebb nálam sokkal, de akkor is csak egy kis piros folt maradt.
Viszont mikor az apám vágta pofon Anyut, akkor Anyu keresztülrepült a szobán.
Akármennyire is az egyenlőség híve vagyok, a férfi átlagban még mindig erősebb, mint a nő. Persze az is elég sérült nő lehet, aki verekszik.
22/L
Nem értelek.. Miért nem szorítottad meg a kezét és mondtad neki, ha még 1x hozzád ér kitöröd a kezét?! Nem kellett volna megtenned, de mi ez, hogy 5x megüt?!
Én nő vagyok.. Jó oké persze ha valami nagyon brutálisat csinálna a párom lehet kapna 1 darab figyelmeztető pofont, ha még egyszer megteszi köztünk mindennek vége.. (persze ellenkező esetben ha én tennék valamit és kapnék 1 pofont az oké, de annak nagyon brutálisan durva dolognak kéne lennie)
De hogy 5x?! Én a helyedbe átgondolnám a kapcsolatod avval a nővel..
Se férfinek se nőnek nincs joga megütni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!