Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinek nincs joga...

Egy férfinek nincs joga megütni egy nőt de a nőnek van joga megütni egy férfit? 23/F

Figyelt kérdés

Szeretném még azt megkérdezni hogy ti mit csinálnátok ha a barátnőtök pofon vágna 5*?

Mert én az 1. után tűrtem a 2. után is utána jött a 3. akkor már mondtam neki szépen hogy fejezze be de nem fejezte utána jött a 4. már kicsit csúnyábban de mikor kaptam az 5.-et akkor visszaadtam neki de nem erősen!!

És akkor most mindenki azzal van hogy mert egy férfinek nincs joga megütni egy nőt!!

De a nőnek van????

23/F

2010. febr. 27. 11:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%

Nem,a nőnek sincs.csak ez olyan beidegződés,hogy mivel ugye egy férfi jóval erősebb..

Egyébként sok asszony püföli a férjét.

Viccből sem engedném!!!

2010. febr. 27. 11:26
 2/22 anonim ***** válasza:
78%
Én nő vagyok de sosem ütném meg a párom! Szerintem ez kölcsönösen a tiszteletlenség jele! Szóval szerintem én nem vártam volna az ötödik alkalomig hamarabb vége lett volna az egész kapcsolatnak!
2010. febr. 27. 11:27
 3/22 anonim ***** válasza:
97%

Alapból elítélem, ha egy fizikailag erősebb ember visszaél erőfölényével. De! Ebben az esetben érthető a reakciód. Bár, talán legközelebb fogd le a kezét, és úgy add a tudtára, hogy hagyja abba.

Senkinek sincs joga a másikat verni. Egy nő sem élhet vissza azzal, hogy a férfinak nem szabad kezet emelni rá!

2010. febr. 27. 11:28
 4/22 anonim ***** válasza:
84%

Igen érdekes kérdés: szerintem alapból nincs joga egyik félnek sem verekedni bármilyen problémáról legyen is szó. A nők lelki terrort alkalmaznak inkább, kevés a verekedős hölgy. A baj az egésszel, hogy a nők ki tudják használni ezt, mert ha kapnak egy sallert a hapsitól, egyből megy a nővédő szervezetekhez=>nyert ügye van. Míg fordított esetben nekünk vagy tűrnünk kell vagy elhagyni az illetőt (bár egyeseknek ez bejön <a verekedős nők>...). Hallani pasivédő szervezetekről, de a hatékonyságáról már nem...

Mindenféleképpen javaslom, hogy beszéljék meg, hogy ez Önnek (a pofozkodás) nem jön be, és hogy legyen már egy kicsit kultúráltabb a hölgyike. KITARTÁS!

2010. febr. 27. 11:33
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

Ez oda-vissza alapon működik.Senkinek sincs joga megütni a másikat.A férfinak nincs joga kezet emelni a nőre,és a nőnek sincs joga kezet emelni a férfira.Ha egy ember csak így képes megoldani a problémáit,az szánalomra méltó,akár nőről,akár férfiról beszélünk.

Egy nő sem hiheti többnek magát,mint aki,és ugyanúgy tisztelnie kell a férfit,mint ahogy a férfi tiszteli őt. Egy lány

2010. febr. 27. 11:35
 6/22 anonim ***** válasza:
50%
Egy férfinek is ugyanúgy joga van megütni a nőt, ha rendre kell utasítani, csak ahogy az előttem szólók mondták az erőfölény miatt ritkább az ilyen eset. 65/F
2010. febr. 27. 11:41
 7/22 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon jól cselekedtél. Sok nő azt hiszi hogy ő sza.ta a spanyol viaszt és nem mindig a férfit kell szapulni, hogy verik a nőket.
2010. febr. 27. 11:43
 8/22 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem az elso utan repult volna vissza pofon. Ez nem tanacs! De gondolom, hogy ugy reagaltam volna, ha latom, hogy komoly, nem pedig jatek az egesz. De ha elotte te maskepp bantottad az megint mas...
2010. febr. 27. 11:47
 9/22 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem helyzetfüggő. És úgy gondolom, teljesen jogosan kapta a nő. Azért van különbség pofozás és hisztizés között...
2010. febr. 27. 11:48
 10/22 anonim ***** válasza:
30%

Egy férfinek akkor sincs joga megütni egy nőt, ha a nő megüti a férfit. Ugyanis visszaél az erőfölényével. (Mellesleg a nőnek sincs joga ütni, kivéve ha védekezik.)

Ha a férjem megütne, SOHA TÖBBÉ nem tudnék megbízni benne, hogy nem teszi meg újra. Nem tudnám elviselni, hogy hozzám érjen az ágyban, mert félnék, hogy ugyanez a kéz fájdalmat is okozhat akármikor, amikor csak akar, hiszen erősebb, mint én.

Ha ilyen hisztis csajt fogtál ki, akkor inkább evezz békésebb vizekre, és keress egy normális lányt, aki nem rajtad tölti ki a tehetetlenségét és az agresszióját. Hidd el, vannak ilyenek.

2010. febr. 27. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!