Hogyan érjek el jó benyomást a pasim szüleinél?
Legyel kedves, mosolygos es erdeklodo! Ne csak alljal, es igen-nem-el valaszolj, hanem kerdezgessel toluk.
De legyel termeszetes is.
Legyel apolt ha mesz hozzajuk.
Add magadat, es ne parazz, nem fognak megenni. Csak ugyesen. Gondolj mindig arra, hogy mar regota ismeritek egymast, igy konnyebben fog menni az, hogy termeszetesen viselkedjel.
Meselj te is magadrol, engedd hogy megismerjenek.
Kedves Kérdező! ADD MAGAD! Hiába játszol szerepet, az hosszú távon úgysem tartható fenn, mert lebuksz, mint a huzat, ha például lusta vagy, de azt mutatod a kezdetekkor, hogy majd meghalsz egy kis melóért, de érthető ez bármi másra. Ha szereted a fiukat, akkor tedd azt, akkor is, ha náluk vagy, és legyél természetes! Egy szülő nagyon figyel (még csak 14 a fiam és 16 a lányom, de már most tudom, hogy figyelni fogok), így hiába akarod magad másnak mutatni, mint amilyen vagy, úgysem fogják bevenni. Nem értek egyet azzal, hogy vedd ki a tálcát bárki kezéből, mert én anyaként eléggé megsértődnék, ha kérés, vagy kérdezés nélkül megtennéd! Ha vendég vagy nálunk, mert a fiam barátnője, akkor beszélgessünk, egyél jóízűen a főztömből, dicsérd, ha ízlett (na jó, itt trükközhetsz, és akkor is mondhatod, hogy ízlett, ha nem), megkérdezheted, hogy segíthetsz-e valamiben, de én úgyis azt fogom válaszolni, hogy "köszönöm, nem, vendég vagy".
Más a helyzet, ha már családtagként mész oda - nem feltétlenül házasként, de úgy, mint akit befogadtak. A lényeg: ADD MAGAD, SZERESD A FIUKAT ÉS TISZTELD ŐKET! A fülük hallatára pedig semmiképp se nevezd a fiukat a "pasidnak"! Ez nem túl szeretetteljes kifejezés. :)
köszönöm a segitséget :)
ma délután megyek hozzájuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!