Esetleg olyan párok, akik valamelyik fél szüleinél élnek? Mit szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
Mi a barátom szüleinél élünk. Néha nem tudok mit csinálni, sokszor segíteni sem kell.Blokkban lakunk, nem dolgozom, munka csak nyártól esedékes..
Párom sokat dolgozik, ezért kicsit így unalmas.
Ebben a városban barátnőim sincsenek, csak egy pár ismerős..
2011. febr. 6. 14:09
2/9 Tinker Bell válasza:
Főzz, hogy mire hazaérnek legyen meleg étel az asztalon. Találj valami hobbit magadnak: olvass, hímezz, fess...
Annyi sok mindent lehet csinálni. Én annyira örülnék, ha ennyi szabadidőm lenne, mert már másfél hónapja olvasok egy könyvet, legalább három hímzésem áll félkészen és sorolhatnám még...
4/9 A kérdező kommentje:
Tanulgatok az érettségire az igaz. Takarítok is..De mindent szokni kell.
2011. febr. 6. 14:26
5/9 anonim válasza:
Én nem akarlak bántani, de miért nem mész melozni?
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem még van 2.5 hónap a suliból, párom és az anyja is azt mondta, hogy ne dolgozzak addig, mig le nem érettségizem. Egyébként itt semmilyen diákmunka nincs sajnos.
2011. febr. 6. 14:51
7/9 anonim válasza:
Hát akkor nem értem mi a baj. Napközben suliban vagy, délután tanulsz, segítesz a házimunkában...ezzel simán elmegy a nap.
8/9 anonim válasza:
Ajajjjjjj! Régen rossz ha anyós azt mondja ne dolgozz! Én ezzel megjártam ,és hidd el a kapcsolatom ment rá h én otthon "unatkozom" párom dolgozik! Nem beszélve késöbb anyósom rosszindulatu megjegyzésehez!! Nem birtam, eljöttem!
9/9 A kérdező kommentje:
Neked is ilyesmit mondott?? Nekem ugy mondta, hogy addig ne dolgozzak,mig az érettségit le nem teszem...Hogy kibirom azt a pár honapot, utána meg keresünk valamit.
És haza mentél?
2011. febr. 11. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!