Családon belüli erőszak! Mit tegyenek?
A barátnőm anyukája eggyütt van egy olyan emberrel aki már nem egyszer megverte őt a barátnőmet és neki a kistestvéreit..Barátnőm anyukáját a kicsik szeme láttára fojtogatja felpofozza..
Ma is jól felpofozta én náluk voltam.Széttörte apukája a barátnőm anyukájának a telefonját(is) volt olyan hogy a kávéfőzőt ledobta a földre a drága laptopot..nagyon durva
mit kéne tenniük?Elmenni nem nagyon tudnak hova
10: Nézd, ennek külön pszichológiája van. Az én anyámmal is él egy selyemfiú, akit részben kitart, és aki goromba vele, átveri, a lakás az enyém, anyukám a haszonélvező.
A Kérdező nem adott infót arra nézvést, hogy kié a lakás.
A rendőrség pedig igenis elviszi a bántalmazót, a bíróság pedig távoltartási végzést ad, a családsegítő ad megoldási tippeket.
A tulajdonviszonyok ismeretének hiányában többet nem tudunk, de mondom, sokszor a nő saját lakásában terrorizálják a nőt.
"Aha, persze, majd onszantabol elmegy, mi??"
Én a büntetésvégrahajtási intézmény eljárására gondoltam.
"Nem segit a rendorseg"
Namostmár több dezinformációt ne terjesszél, légy szíves!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!