Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családon belüli erőszak! Mit...

Családon belüli erőszak! Mit tegyenek?

Figyelt kérdés

A barátnőm anyukája eggyütt van egy olyan emberrel aki már nem egyszer megverte őt a barátnőmet és neki a kistestvéreit..Barátnőm anyukáját a kicsik szeme láttára fojtogatja felpofozza..

Ma is jól felpofozta én náluk voltam.Széttörte apukája a barátnőm anyukájának a telefonját(is) volt olyan hogy a kávéfőzőt ledobta a földre a drága laptopot..nagyon durva

mit kéne tenniük?Elmenni nem nagyon tudnak hova

2015. máj. 23. 21:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10: Nézd, ennek külön pszichológiája van. Az én anyámmal is él egy selyemfiú, akit részben kitart, és aki goromba vele, átveri, a lakás az enyém, anyukám a haszonélvező.

A Kérdező nem adott infót arra nézvést, hogy kié a lakás.

A rendőrség pedig igenis elviszi a bántalmazót, a bíróság pedig távoltartási végzést ad, a családsegítő ad megoldási tippeket.

A tulajdonviszonyok ismeretének hiányában többet nem tudunk, de mondom, sokszor a nő saját lakásában terrorizálják a nőt.

2015. máj. 25. 04:23
 12/13 anonim ***** válasza:

"Aha, persze, majd onszantabol elmegy, mi??"

Én a büntetésvégrahajtási intézmény eljárására gondoltam.

"Nem segit a rendorseg"

Namostmár több dezinformációt ne terjesszél, légy szíves!!!

2015. máj. 25. 04:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2015. máj. 25. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!