Családon belüli erőszak áldozata vagyok és nem tudom, hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok a társadalom legalja. Egyetemre járok, jól tanulok, a külvilág szerint egy remek családban élek, semmilyen gond nincs vele. A valóság viszont egészen más. Az anyám kiégett, rendszeresen iszik és terrorizálja az apámat a testvéremmel. Fenyegetőzik, hogy kidob az utcára, feljelent. És rám is támad. Erőből tépi a hajam. Én ezt nem bírom már.2015. febr. 18. 21:47
1/12 anonim válasza:
el kellene költöznöd. írtad, h egyetemista vagy. nem tudsz kollégiumba menni?
2/12 anonim válasza:
Leginkább fasternak kéne lépnie, elválni, és hozzá költözhetnél.
Vagy, rövidtávú megoldás, hogy mikor tépi a hajd orrbavádog, aztán nyugodjon ki magának. Apád engedélye nélkül úgysem rakhat ki.
3/12 anonim válasza:
Apáddal tudsz beszélni erről? Ő hogy áll hozzá az egészhez? Nem vagytok kötelesek eltűrni ezt a viselkedést anyádtól.
Anyádnak szakember segítségét kellene kérni ahhoz, hogy változtasson az életén, nektek meg elköltözni tőle.
4/12 anonim válasza:
Ahj!:( Ilyenkor ha esetleg ütne i,akkor látlelettel a rendőrségre kell menni.
5/12 anonim válasza:
Álkérdés. Másként: KAMU
Érdekesen megszaporodtak ezek mostanában.
6/12 anonim válasza:
Faterod miért nem b_sz le neki ilyenkor egy akkorát visszakézből hogy betörjön az orra?
7/12 anonim válasza:
Azért, mert az apját azonnal becsuknák! Ha egy nő erőszakoskodik, az nem probléma.
Szerintem sajnos tehetetlen vagy. :-( Védd meg magad, és költözz, amint lehet.
9/12 anonim válasza:
Nálunk egyszer családon belüli erős-
szag volt. De aztán megmostam a lábam, és elmúlt.
10/12 anonim válasza:
Nem tévedett a Kérdező? Nem fordított a szereposztás?Nem annak a téveszmének a bizonygatásán ügyködnek valakik, amely szerint a családi erőszak elkövetői a férfiakkal azonos - vagy még magasabb - arányban a nők?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!