Hogy jöjjek ki kajával 4 tagú családnak/2 felnőtt2 gyerek/, havi 20-30ezerből?
Bocs,hogy ide írom, de talán itt tudtok ötleteket adni.
Igaz ebben a hónapban ennyi sem marad, kb 20 ezer, amiből gazdálkodhatok, de most úgy kivan fogyva a lakásból a kaja,hogy mindent venni kell.
Nincs itthon még 1 szem krumpli sem, se hús, tészta semmi.Próbálom kikalkulálni, de kis segítség jól jönne.
Ja és még mosó-tisztálkodó szerekre is kell belőle, 1-2 ezer.
Ha van ötletetek szívesen venném.
Köszi:))
Közben én is kalkulálok:))
Szia! Hát ez elég nehéz ügy. Nézz szét az akciók között meg mindenhol nagyon nézd meg az árakat. Érdemes beruházni, ha majd több pénzetek lesz egy kenyérsütő gépre, finomabb kenyeret süt és olcsóbban kijöttök :) A zöldségeket, gyümölcsöket piacon vedd meg, ott jobb minőségűek és nem ritka, hogy sokkal olcsóbbak a boltinál. A húst pedig húsboltban, ott is olcsóbbat és jobbat kapsz, mint a nagyobb áruházakban.
Tehát akkor 18 ezer forintból kell februárra bevásárolnod vagy márciusra?
Én javaslom, hogy vegyél egy szép nagy kakast a húsboltban, krumplit és máris kész a kakaspörkölt :) Finom, és viszonylag kevés pénzből jó nagy adag kijön. Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha van még ötletem írok és te is írj nyugodtan ha van még kérdésed :)
Szia!
Igen kb. 18 ezer marad.Hacsak el nem viszik a bicót:))az plusz 10 körül lenne:))))
Egyébként köszi, próbálok résen lenni.
hát ez tényleg elszomorító.
Most legszivesebben azt mondanám kérdezd meg egy nagykutyát, hogy oldja meg a lehetetlent :-(((
Csak azt tudod tenni, hogy a legolcsóbb alapanyagokat veszed meg és abból főzől.
:-(((
sorry de internetre van pénz?:O
mi sem élünk valami jól...de inkább eszünk meg fürdünk minthogy fizessünk hülyeséget...a netet lopom..:P
jöhet a lepontozás-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!