Az öregek miért ilyen prűdek?
a volt párom nagymamája ki volt akadva amikor mi összeköltöztünk
és jött a baba papír nélkül. de azt elfelejti neki 5 gyereke van 3 apától és ő sem volt mindegyikkel összeházasodva!szerinted?egyszerűen ízes dolog ilyesmin csámcsogni. 35f
Á nekem az egyik nagyanyám ilyen fura, a másik meg azt is tudja, hogy milyen fogamzásgátlót szedek, sőt számontartja, hogy mikor fogy el, mert ő íratja nekem, meg olyan is volt régebben, hogy megtalált egy üres levelet és rohant a patikába kölcsön kérni egy dobozzal, hogy majd visz receptet később, mert azt hitte elfogyott, pedig még volt egy levelem. :)
Az a fajta ember, amilyen a nagymamád, direkt szeret csámcsogni ezen. Hidd el, élvezi és kíváncsi, hogy aztán felháborodhasson és igaza lehessen. Egyébként normális ember nem menne be a fürdőbe, ha egyszer szóltak neki. Anyósomék is ilyenek, míg a szomszédjukban laktunk nem egyszer bevágtattak hozzánk kopogásnélkül, hiába kiabáltunk ki, hogy ne jöjjenek be, bejöttek és még nekik állt feljebb, hogy miért kell "fényes nappal üzekedni". Mikor meg bekulcsoltuk a bejárati ajtót, akkor az volt a bajuk, hogy kizárjuk őket. (Mivel egy zárt udvarban laktunk, csak ők és mi, ezért rögtön magukra vettünk, mert az idegen-mentes udvar és bazi nagy kutya szerintük elég jó biztosíték arra, hogy ne kelljen óvatosságból bezárkózni)
A fura nagyanyám meg egyfolytában beszólogatott anno, hogy majd a rosszhírem előbb hazaér, meg részletesen elkezdett kifaggatni, hogy buli után hol alszok és mikor mondtam, hogy a barátomnál, akkor elkezdett kiabálni, hogy egyszobában alszotok???!!! stb. Ő kérdezte, ezt akarta tudni, hogy kiakadhasson. Érdekes embertípus.
Hát ez jó, a pofátlanság teteje! Nekem is voltak ilyen afférjaim, a mi nagyink is mindig akkor járt kozzánk mikor ép zuhanyoztunk, és mivel jóban vagyunk jött volna a fürdőszobába beszélgetni, de ordítottam , h ne, a végén már leszokott h benyit, mert lelocsoltam a tusvízzel. Valószínű azért jött be az elején mert az ő szemében én még gyerek voltam, meg kiváncsiságból is.
Aztán volt olyan h "rendet raktam a szobádba" mondom nem kell, meg ne kutakodj utánam, valószínű azt remélte talál levelet a pasimtól.
Egyszer meg úgy nyitott ránk a pasimmal nappal el voltunk a takató alatt len volt a gatyája. Írtó kínos volt. Nagyanyám szerintem sejtette, mert beült a szobába beszélgetni. Azt hittük sose megy ki, de jót röhögtünk rajta:)
Visszatérve a te nagyidra, mindenkép beszélges el vele, ha már így felhozta a témát, meg azt is mondd el neki, hogy az ő idejében is volt nemi vágy, csak képmutató modon akkor ezt szégyelték. De mindenképpen arról, hogyha ő ilyen illedelmes, az már nem fér neki bele, hogy ne nyisson, rád, meg ilyesmi? Bunkóság! Ő mit szólna vele ezt tennék? Lehet neki is volt vibrátora, csak azt nem így hívták.
Nem kellene neki erről beszélnie senkinek,amit látott,anyádéknak se,idegeneknek,főképp nem.
De nekem égne a pofám,ha vki rámnyitna így a fürdőben,ezért lehet belülről beakasztani az ajtót,azért tettem,rá mert ki nem állhattam ha véletlenül fürdés közben rám nyitottak.anyámat,apámat nem érdekli ha rájuk nyit vki,ők nem zárják magukra valamiért.
Nem prűd dolog,de öregeknél ezek nem megzokott dolgok,vibri,borotva,biztos én nagymamám is csodálkozna,mert ők nem is igazán hallanak,hallottak ezekről életükben. Egyáltalán nem lep meg a kérdésed. (én egyik dologgal sem élek ezek közül.)de magánügy különben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!