Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az öregek miért ilyen prűdek?

Az öregek miért ilyen prűdek?

Figyelt kérdés
A nagymamám nálunk lesz pár napig. Tegnap este a fürdőben szőrtelenítettem a puncimat és benyitott, a szobámban megtalálta a vibrátoromat. Csak azt nem tudom mit keresett ott. Azóta egyfolytában óbégat anyámnak, hogy miért engedi ezt nekem meg hogy micsoda dolog ez.
2010. febr. 24. 17:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%

vibrátor 17 évesen...az kell neked..

Nagymamád meg joggal van kiakadva..kicsit képzeld bele magad a helyébe.

17/L

2010. febr. 24. 17:46
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Jah ha ez a helyzet akkor vond kérdőre a nagyid hogy miért turkál a szekrényedben.. A fürdőszobához meg nincs kulcs? Nem értem miért ment volna be miközben te zuhanyozol és pont borotválkozás közben..
2010. febr. 24. 17:47
 13/28 A kérdező kommentje:

17:46 -os!

Miért ne lehetne 17 évesen vibrátorom!? A nagyi meg szerintem jogtalanul van kiakadva. Mégis mit keresett a szekrényemben?! Miért jött be ha szóltam hogy ne jöjjön?

2010. febr. 24. 17:50
 14/28 A kérdező kommentje:
A nagyi 78 éves.
2010. febr. 24. 17:51
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Én se örülnék ha nagymamám a szekrényemben turkálna
2010. febr. 24. 17:56
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet általánosítani,a fiatalok sem egyformák! Az én nagymamám például,nagyon modern pedig már 84éves. Én még beszélni is tudok vele a szexről,és semmin sem szokott kiakadni. Sőt néha olyanokat mond hogy én jövök zavarba.
2010. febr. 24. 18:00
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
A nagyid nem prűd, hanem fura. Elképzeltem miket mondhat, s miket csinálhat ha nem vagy otthon. :(
2010. febr. 24. 18:25
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
A nagyanyád az 1930-as évek elején született.Akkoriban más volt a világ, más számított erkölcstelennek,mint napjainkban.Én azt mondom fogadd el,hogy a nagymamád ilyen.Megváltoztatni nem tudod és nemsokára úgyis hazamegy.Az pedig,hogy elítéli a vibrátor használatát legyen az ő gondja.
2010. febr. 24. 18:27
 19/28 anonim ***** válasza:
Attól is kiakadhatnak az idősebbek, ha a felnőtt gyerekük lefekszik a párjával, és én sem szeretek a rokonaim nemi életéről hallani.
2010. febr. 24. 18:35
 20/28 anonim ***** válasza:
84%

ha kimész zárd kulcsra a szobádat. ne mondj semmit, amit ellened felhasználhatnak: csak az időjárásról meg a Barátok köztről beszélj. a fürdőszobát is zárd be (bár ez nemtom miért nem evidens?). a számítógépedet kódold le, titkosíts mindent amit ellened felhasználhatnak.

a rokonok már csak ilyenek, jobb ha előre intézkedsz!

2010. febr. 24. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!