Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagálnátok erre? (bővebbe...

Mit reagálnátok erre? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok!Én vagy az a 20éves lény akit az esküvő előtt megcsalt a párja!Szóval ugye visszamentem anyumékhoz!De ma délután gondoltam fogom magam beülök kicsi kocsimba és átmegyek a többi cuccomért az egyik barátommal!Bemegyek a lakásba és döbbenten tapasztalom hogy az új maca már otthon is érzi magát!Tisztára ledöbbentem...és kb 2másodperc alatt üvöltözni kezdtem hogy ez meg itt mi??És hogy megvárhatták volna míg elhozom a cuccaimat!A csak köpni nyelni nem bírt!Csak ült kussban!A volt párom meg csak annyit mondott hogy már nem vagyunk együtt akkor minek idegeskedem??Hát komolyan mondom biztos hogy nem normális!!Mostmár akkor sem kéne ha egyedül volna!De ha akarna is keresni nem fog megtalálni mert kimegyek Francia o.-ba a nővéremhez!Egyszerűen hányingerem van már ettől az egésztől és a környezettől is!Ti mit szóltok ehez??Szerintetek túlreagáltam??Vagy mi?
2010. febr. 24. 16:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

Naggyon durva mind a volt pasid mind az új csaj viselkedése

nem reagáltad túl,én lehet....... nem is folytatom

annyira fölmérgelt

2010. febr. 24. 16:31
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Egyáltalán nem reagáltad túl.

Nézd a jó oldalát, időben kiderült, hogy egy patkányhoz készültél hozzámenni.

Megmenekültél.

Légy boldog! :0)

2010. febr. 24. 16:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Láttam az előző 'kérdésed', már akkor döbbenve olvastam, de írni tanácsot, vagy véleményt nem tudtam. Most már megállt a levegő a szobámban. Nem reagáltad túl, de nem kell már vele foglalkoznod. Fel a fejjel! Legalább látod, hogy milyen jól tetted, hogy lemondtad az esküvőt.
2010. febr. 24. 16:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

de egy tróger... ki kéne ütnöd mind2őt :D és utána otthagyni szánalmas majmok!!!! WÁÁÁ

én lehet h nekiestem volna vmelyiknek hát ez kész... persze, a harag rossz tanácsadó meg ilyenek na de ha RÓLAD van szó, magyarázhat bárki, nem?

amúgy meg, örülj neki h kiderült!!!!

2010. febr. 24. 16:33
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
NE dühöngj az csak neked árt. Persze tudom h ezt könnyű mondani. De a hátralévő életed minden napján hálát kell adnod istennek vagy akárkinek, hogy megszabadított tőle. Képzeld el, ha már től vagytok 20 év házasságon és három gyereken, és akkor bukik ez ki..... Belegondolni is rossz....
2010. febr. 24. 16:35
 6/17 A kérdező kommentje:
Tisztára kivagyok!Komolyan hogy lehettem ennyire idióta??Egy ilyen azt sem érdemelné meg hogy egyetlen nő is ránézzen!És nagyon kellett magam türtőztetni hogy ne üssem meg valamelyiket!!Komolyan nem gondoltam volna hogy ilyen szemétláda!!
2010. febr. 24. 16:39
 7/17 A kérdező kommentje:
16:35-ös!!Te meg ki a fene vagy?Összekeversz valakivel nem?
2010. febr. 24. 16:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki, hogy megszabadultál tőle, még időben! a csajjal meg megérdemlik egymást :S
2010. febr. 24. 16:45
 9/17 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem igen, túlreagáltad. Nagyon jó hogy kidobtad ezt a lúzert, de evvel a kiakadással csak azt mutatod meg neki hogy mennyire számít még neked. Én a helyedben lekezelő és hűvös lettem volna.. hogy úgy érezze azt sem érdemli hogy ránézz.
2010. febr. 24. 16:46
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolj, h jó, h megszabadultál tőle időben, ez egy állat. Én közöltem volna a csajjal, hogy veled hogy szúrt ki a pasi, ha bből nem esik le neki és nem hagyja ott, akkor egy r*banc, akinek az exedhez hasonlóan gázos a gondolkodása. Nem kell külföldre rohanni egy ilyen alak miatt, itt is százával vannak a normális pasik.
2010. febr. 24. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!