Ha új keresztnevet választhatnál magadnak, mi lenne az? és mi most a keresztneved?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 15:27
41/50 anonim válasza:
Én is Petra vagyok, és nekem nem kéne másik név. Szerintem nagyon szép név a Petra.
42/50 anonim válasza:
Viola vagyok és szeretem, mert ritka. Nem változtatnék -esetleg Tekla, vagy Polett... komolyan :)
43/50 anonim válasza:
Réka vagyok, és mostmár nem tudnám megszokni, h moshogy hívjanak, de ha én döntöttem volna 21 évvel ezelőtt, akkor Aliz, vagy Zsanna lennék.
44/50 anonim válasza:
Eszter vagyok, Sára vagy Marianna lennék szívesen:)
17L
45/50 anonim válasza:
Réka vagyok, és Anna lennék :)
46/50 anonim válasza:
nem igazán értem hogy egy ilyen kérdésnél mi alapján pontozzátok le a másikat ? én leírtam milyen nevet szeretnék és tök le vagyok pontozva :D nem az volt a kérdés hogy nektek tetszik e az amit én választanék.. istenem...
47/50 anonim válasza:
09:59! Nyugi én Cintia vagyok szeretem a nevem és engem is lepontoztak! :D
48/50 A kérdező kommentje:
én sem értem, hogy mért pontoznak le itt, én fölfele pontozok ;)
2010. febr. 26. 19:17
49/50 anonim válasza:
az enyémet még senkise pontozta le,de most ezt leirom,és tuti lepontozzák aztis. XD
50/50 anonim válasza:
22:03-nak írom, hogy az én nevem ...Réka Anna:D
szeretem a nevem és nem változtatnám meg, mert Rékás a személyiségem és ha elveszteném, akkor megváltoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!