A feleségem a születendő kislányunknak a Rita keresztnevet akarja adni Becenevet ajánlanátok hozzá?
Nem muszáj, hogy köze legyen a Rita névhez, valami aranyosra gondoltam. :) De lehet "Ritás" is. :)
Köszönöm a válaszokat előre is!
Rituska
Ritácska
Ritus
Az hogy valami aranyos becenevet kapjon a kislány mi nem mondhatjuk meg,mert nem fogjuk soha látni,és nem fogjuk ismerni a tulajdonságát..
A becenevet nektek kell adni majd..Ti fogjátok tudni hogy melyik fog illeni hozzá.
Az én férjem a lányomnak a napsugár becenevet adta,mert a férjem elmondása szerint ha a lányunk mosolyog ,beszél,nevet akkor olyan az arca mintha tündökölne..Még lázasan is vidám arca van...Tündököl..
A kedves becenevek mindig egyéniek.
A Rita az egyik olyan név, amit nem nagyon lehet becézni, vagy csak nagyon hülye becenevekkel. Bocs, de így gondolom.
Ritus, Rituci, Rituka talán, de ez sem jó igazán.
Mert mondjuk van egy Andrea nevű nő, és ő bemutatkozhat úgy, hogy "Andi vagyok" vagy egy Krisztina, hogy "Kriszti vagyok."
De egy Ritánál hogy jön már ki, hogy "Rituci vagyok."?
Nem túl jól, az biztos...
Én is pont ezért utálom a nevem.
Mert nem lehet igazán becézni.
Hát igen...pont olyan,mint a Kinga ,Anett(na jó talán ezt úgy hogy Ani?)...stb.
Szerintem is a becenév majd jönni fog magától,egyébként a nevéhez kapcsolódóan a Ritus a legjobb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!